Ulaşım artışlarından sonra GSM tarifelerine yapılan fahiş zam vatandaşı çaresizleştirdi  

Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone’un tarifelere yaptığı yüksek zamlar vatandaşları isyan ettirdi. Tarifelerdeki farklılık, internetin kalitesizliği aboneleri isyan ettirirken, fiyat artışları şaşkınlık meydana getirdi.

Bursa'da okey oynarken yakalandı... Bursa'da okey oynarken yakalandı...

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk’ün yanı sıra  19 milletvekili, operatörlerin fiyat tarifelerinin araştırılması için bir araştırma önergesi verdi. Fahiş fiyatların araştırılması istendi.

“BİZ BURADAYIZ”

Önergenin ilk imzacısı olan CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, konuyla ilgili sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz! Ekonomik krizin faturası halka kesilirken vatandaş en temel ihtiyaçlarından vazgeçmek zorunda kalıyor. 2024 yılında iletişim de herkes için en temel ihtiyaçlardan biri. Ancak GSM operatörlerinin kestiği fahiş faturalar, vatandaşı artık isyan etme noktasına getirdi. Operatör soygununa karşı TBMM Başkanlığı’na araştırma önergemizi sunduk. Halkımız neyden dertliyse biz de ondan dertliyiz. Kimse kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin, biz buradayız!” dedi.

Editör: Haber Merkezi