AK Parti kabinesinde beklenen oldu AK Parti kabinesinde beklenen oldu

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve eski CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, sosyal medya hesabı X'ten çok konuşulacak iddialarda bulundu. Hüsnü Bozkurt, Saadet Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ve Gelecek Partisi'nin birleşeceğini, genel başkanlığa da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün getirileceğini öne sürdü.

Www-1

Hüsnü Bozkurt, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun siyaseti bırakacağını aktarırken bu bilgiyi ilk Odatv, 16 Nisan tarihli "Değişim rüzgarı İYİP'ten sonra Saadet’e esti: Karamollaoğlu gidiyor yerine kim geliyor" başlıklı haberiyle okuyucularına duyurdu.

Söz konusu üç partinin toplam oyları sadece yüzde iki olduğunu, ancak TBMM'de tam 35 sandalyeleri bulunduğunu hatırlatarak "Ne marifet ama" dedi.. Hüsnü Bozkurt'un bu cümlesi eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tarihi başarısızlığını akıllara getirdi.

Hatırlanacağı üzere Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığını dayatmak için tabela partilerine beşer-onar milletvekilliği dağıtmasıyla Türk siyasi tarihine girdi. Odatv

Editör: Haber Merkezi