12:32 Haber

Yaşanan ekonomik krizden dolayı maaşının eridiğini söyleyen ve kanser hastası olduğunu dile getiren emekli öğretmen, “Bursa’da yaşıyorum, akciğer kanseriyim, prostat rahatsızlığından dolayı özel hastaneye gittim. Sabah olunca bana 40 bin 600 TL fatura çıkardılar. Kavga dövüş 20 bin liraya düşürdüler” dedi.

11:46 Haber

Ekonomik krizle birlikte eriyen maaşlardan dolayı ayın sonunu getiremeyen vatandaşlar, yüksek faiz oranlarına rağmen bankaların tuzağına düşerek kredi kullanıp ayakta kalmaya çalışıyor. Bankalara olan bireysel kredi ve kredi kartı borçları 3 trilyon 108 milyar liraya yükselirken, icraya düşen kredi kartı ve kredi alacakları ise 59,7 milyar liraya çıktı.

10:43 BURSA

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde kütüphaneyi aktif kullanan akademisyen ve öğrencilere bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi.

09:44 Gündem

Süleyman Soylu’dan sonra zehir tacirlerine ve suç örgütlerine yönelik başlayan mücadele aralıksız sürerken, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Bursa tarihinin en yüklü metamfetamin uyuşturucu maddesini ele geçirdi. Polis, 27 kilo 165 gram metamfetamini piyasaya sürülmeden yakaladı.

09:29 BURSA

Baharın müjdecisi olarak değerlendirilen Hıdırellez coşkusu Mudanya’yı kuşattı. Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Hıdırellez’e dikkat çekti, bolluk, bereket, barış ve huzur dileğinde bulundu.

09:06 Haber

Yaşanan ekonomik kriz beraberinde girdi maliyetlerinin artışına neden olurken, Yeşilçam’ın efsane ismi Hülya Koçyiğit’in damadı olan Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş iflas etti. Aileye ait oteller kapatılırken, 75 yıllık geçmişi olan Bursa Uludağ, Antalya ve Bodrum’daki tesislerde yer alıyor

08:50 Yurt

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, Kocaeli D 130 karayolunda elbiselerini çıkarıp yürüdü. Yoldan geçenler çıplak gezen adamı görünce şaşırdı.

02:08 BURSA

Mama sektörünün algıları vatandaşın duygularını sömürerek milyonlar kazanırken, köpek dehşeti devam ediyor, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde sokakta oynayan çocuklara köpekler saldırdı.

01:16 Yurt

Ünü birçok ülkeye yayılan Kakava Hıdırellez Şenlikleri, on binlerce kişinin katılımıyla Edirne’de yakılan dev ateşle başladı.

19 saat önce BURSA

Bursa'nın Gemlik İlçesi’nde alışveriş için markete giden kadın, belediyeye ait çöp kamyonunun altında kalarak feci şekilde can verdi.