Bursaspor, Silifke Belediyespor deplasmanında 2 puanı ve liderliği bıraktı. Rakibi karşısında üstünlük kuramayan Timsah, gol vuruşlarında da etkisiz kaldı.  Teknik Direktör Pablo Martin Batalla’nın yaptığı değişikliklerinde yetersiz kaldığı gözlenirken, kırmızı-  mavililerin tecrübesizliği de dikkat çekti.

Tecrübesiz rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyamayan Bursaspor, Akkdeniz deplasmanında çok önemli 2 puan bıraktı, şampiyonluk yarışında yara aldı. 

Silifke Şehir Stadyumu'nda oynanan Silifke Belediyespor - Bursaspor maçını hakem Adem Cinek yönetti. Cinek'in yardımcılığını Miraç Berk Kölemen ve Sezgin Şahbaz yaparken, maçın dördüncü hakemi ise Ertuğrul Yılmaz oldu.

Silifke Belediyespor:  Ömürcan Çavuşoğlu, Salih Zafer Kurşunlu, Enes Tayfun, Arif Cılak, Kağan Topçu, Muhammet Harun Genç, Şükrü Kaan Kılıçasla, Burak Evren, Ekrem Çalışanlar, Metin Sevinç, Okan Toprak

Bursaspor Başkanı Çelik anne sütüne dikkat çekti Bursaspor Başkanı Çelik anne sütüne dikkat çekti

Bursaspor: Anıl Atağ, Eren Tunalı, Mehmet Yiğit, Taha Can Velioğlu, Abdullah Tazgel, Musa Çağıran, Yiğitali Bayrak, Ahmet İlhan Özek, Furkan Özyapı, İlhan Depe, Mücahit Can Akçay.

Mersin deplasmanında takımlarını yanlız bırakmayan Bursaspor taraftarı, 90 dakika boyunca tezehürat yaparken, maçın golsüz sona ermesinin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

Bursaspor, Karşıyaka'nın deplasmanda kazanmasının ardından hem liderlikten oldu, hem de rakibinin 2 puan gerisine düştü. 

Editör: Haber Merkezi