İzmir'in Torbalı ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen patlamada 5 kişinin hayatını kaybettiği, 57 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

A W237105 11
Patlama Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde meydana geldi. Bir iş yerinde doğal gaz kaynaklı olduğu öne sürülen patlamada, ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 57 kişinin de yaralandığı belirtildi. Patlama nedeniyle ortalık savaş alanına döndü.

A W237105 08

Bu arada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Maalesef 1 vatandaşımız daha hayatını kaybetmiş. Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5’e yükselmiştir" dedi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'in Torbalı ilçesindeki Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan bir lokantada meydana gelen patlamada 1 kişinin daha hayatını kaybettiğini bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maalesef 1 vatandaşımız daha hayatını kaybetmiş, vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5’e yükselmiştir. 57 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Oğluna düğün yaptı, ertesi gün feci şekilde... Oğluna düğün yaptı, ertesi gün feci şekilde...

İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı Ayrancılar Mahallesi'ndeki patlamada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralanan 57 kişinin 4 ayrı hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.

Editör: Haber Merkezi