Osmangazi Belediyesi madde bağımlılarına göz açtırmıyor Osmangazi Belediyesi madde bağımlılarına göz açtırmıyor

Özdilek Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek'e eşi Melis Özdilek tarafından tekrar boşanma davası açıldı. 

888-1

Özdilek Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Emir Murat Özdilek ve Melis Özdilek 2012'de hayatını birleştirmiş, 2021 yılında ise anlaşmalı olarak boşanmıştı. Emir Murat Özdilek, nafaka olarak 2 milyon TL'nin yanı sıra Melis Özdilek'e ev ve araba vermişti. Emir Murat Özdilek ile 2023 yılında sessiz sedasız yeniden nikah masasına oturan Melis Özdilek, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma ve mal rejimi davası açtı. Melis Özdilek mahkemeye sunduğu dilekçede, yaşamından endişe ettiği ve eski eşi tarafından uğradığı şiddet nedeniyle tükenmişlik sendromuna girerek ikinci kez evlenmek zorunda kaldığını öne sürdü.

İddiaya göre, evlendikten birkaç ay sonra hiç okumadan imzaladığı belgelerde neler olduğunu Emir Murat Özdilek'e soran Melis Özdilek, Kemerköy'deki evinin eşine devrini ve mal ayrılığı sözleşmesi imzaladığını öğrendi. Mal varlığı kayıtları kontrol ettiğinde evinin satıldığını gören genç kadın, bu nedenle dava açtığını belirtti.

999-2

Melis Özdilek, anlaşmalı boşandığı sırada elde ettiği haklarından gönüllü olarak vazgeçmesi için akıl sağlığını yitirmiş olması gerektiği, en ufak bilgi sahibi olmadığını ve eşinden öğrendiği mal ayrılığı sözleşmesinin iptalini talep etti. Ayrıca, eşinin mallarına, şirket hisselerine ve banka hesaplarındaki nakit paranın yüzde 50'sine ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Ara karar oluşturan İstanbul Aile Mahkemesi, talebi kısmen kabul ederek Yönetim Kurulu Başkan'ı Emir Murat Özdilek'in üzerine kayıtlı bir araç ve 9 taşınmazın üçüncü kişilere devredilmesini önlemek için ihtiyati tedbir koydu. Mahkeme, şirket hisselerine ve banka hesaplardaki paraların üzerine tedbir konulmasın talebini ise reddetti. Odatv

Editör: Haber Merkezi