Osmangazi İlçesi Kiremitçi Mahallesi’nde doğal yollarla kuruyan, kesilen, yerlerine beton dökülen ağaçları görmesine rağmen yetkililere durumu iletmeyen Kiremitçi Muhtarı Kenan Solak’ın sorumsuzluğuna Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park ve Bahçeler Müdürlüğü sessiz kalmadı. Cadde üzerinde ve ara sokaktaki ağaç yerlerine yetişmiş fidanlar dikildi.

Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden semtte uzun yıllardır berberlik yapan Özcan Aytiş, senelerdir yaşanan sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ortadan kaldırdığını söyledi, kuruyan, yerlerine beton dökülen ağaçların yerine fidan dikildiğini belirtti.

Taksici isyan etti: Bu ülkede yaşamanın bir anlamı yok Taksici isyan etti: Bu ülkede yaşamanın bir anlamı yok

“BİZLERE ÖRNEK OLDU”

Herkesi sorumlu olmaya, yaşanan sıkıntıları, istek ve talepleri yetkililere ulaştırmaya davet eden Özcan Aytiş, “Kapımızın önünde, her gün yanından geçtiğimiz kaldırımlardaki ağaçların durumunu görmeyenler, mahallede pratik anlamda çözülmesi gereken sorunları yetkililere bildirmeyi akıl edemeyen Kiremitçi Muhtarı Kenan Solak’ın duyarsızlığına Bursa Büyükşehir Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü sessiz kalmadı. Birçok yere fidanlar dikildi, kuruyan ağaçlar yerinden kaldırıldı, yerleri yemyeşil fidanlarla buluştu. Çevre düzenlemeleri yapıldı. Yapılan çalışma bizlere de örnek oldu, bundan sonra daha bilinçli olacağız” dedi

Editör: Haber Merkezi