Bursa Festivali'ne yıldız yağacak Bursa Festivali'ne yıldız yağacak

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programındaki kıyma makinesi kullanılan cinayet konusuyla gündeme gelen gündüz kuşağı programları tartışılmaya devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından yaptığı açıklamada gündüz kuşağı programları için "O programlardan hoşlanmıyorum. Suçu aydınlatmak İçişleri Bakanlığı'nın işi. Adaletin tecelli etmesi Adalet Bakanlığı'nın işi.” İfadelerini kullandı.

Indir-36

Müge Anlı, Bakan Yerlikaya’ya isim vermeden yüklendi. Müge Anlı, “Bu konularla ilgilenen baştaki adamlar televizyon programlarına laf söylene kadar işleyişle ilgili vatandaşların ne düşündüğüne kulak versinler.” diye konuştu.

Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, İçişleri Bakanlığına bağlı İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapıyor. Dördüncü sınıf emniyet müdürü olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana'da doğdu. Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev aldı.

KÜLLİYE'DEN DE YANIT VAR

61 Saat'in aktardığına göre Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Yerel Yönetim Politika Kurulu üyesi, eski Trabzon Belediye Başkanı, eski Trabzon Milletvekili Asım Aykan Müge Anlı'ya sert yanıt verdi.

Aykan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Haddini ve hududunu iyi öğren Müge Hanım. İçişleri Bakanımızın gündüz programları ile ilgili tesbitleri son derecede yerindedir. Sayın Bakan toplumun bir yarasına parmak bastı. Tebrik ediyorum. Bu ülkede emniyet ve yargı var. Kendisini savcı ve hakim yerine koyarak aile mahremiyetlerini ulu orta saçmak kime hizmet ediyor? Ayrıca bu hadsiz hanımefendinin devletin Bakanına had bildirmeye kalkması tam bir edepsizlik örneğidir." dedi.

Aykan "Her şeyi rant gözüyle gören zihniyetide kınıyorum. AK parti bu konularda çok daha duyarlı davranmalıydı. Toplumu çürüten bu tür proğramlar medeni toplumların neresinde müsamaha ile karşılanır. Bu medeni tavrından dolayı sayın bakanı tekrar kutluyorum." ifadelerini kullandı. Odatv

Editör: Haber Merkezi