Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finalistler belli oldu.  Türkiye, Hollanda’ya öne geçmesine rağmen 2-1 mağlup oldu ve elendi.

Fatih Terim, Hollanda yenilgisinin ardından beIN Sports'ta yorumlarda bulundu. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın ikinci yarıdaki tercihlerini eleştiren Terim, ''İkinci yarı geriye düşene kadar hiçbir tehlikemiz olmadı. Kalemizde çok fazla tehlike gördük. Çok ağır gelen, ağır pas yapan Hollanda karşısında dursanız bile yeterken maalesef geriye düştük. Turnuvada en rahat kazanacağımız maç buydu'' ifadelerini kullandı.

“OFANSİF GÜCÜMÜZ VARDI”

Katilin cesedini babası  teslim aldı Katilin cesedini babası teslim aldı

Tecrübeli hoca Fatih Terim, Türkiye'nin Hollanda yenilgisiyle birlikte aslında finale yükselme şansını da kaybettiğinin altını çizdi. İngiltere karşısında şansımız olabileceğini ifade eden Terim, Sadece savunma yaparak kazanamazsınız. Kazanırsınız ama başarılı olamazsınız. Takımımızın çok önemli bir ofansif gücü var. Bizim için çok yazık oldu. Türkiye, bu maçı kaybederek yarı finali değil finali kaybetti. İngiltere'nin bizim karşımızda çok fazla şansı olduğunu düşünmüyordum'' dedi.

Editör: Bilal Kayaaltı