Emekli ve asgari ücretle çalışanlar için sürpriz ara zam açıklaması geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Özgür Özel güzel haberi duyurdu.

Milyonlarca kişinin merakla beklediği Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesi Geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Görüşmenin sonucunda Asgari ücretli ve emekliye ara zam kararı çıkacak mı sorusunun yanıtı da merak ediliyordu. CHP genel başkanı Özgür Özel, görüşmeye dair detayları açıkladı. Peki emekli ve asgari ücretliye ara zam var mı? Ara zam ne zaman gelecek?

Erken-1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP genel başkanı Özgür Özel uzun yılların ardından CHP genel merkezinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İadeyi ziyaret yapması sırasında iki Lider özellikle emekli maaş zammı ve asgari ücret zammı ile ilgili de görüştü. CHP genel başkanı Özgür Özel, Halk TV’den Gazeteci İsmail Küçükkaya’ya görüşmenin detaylarına dair açıklamalarda bulundu. İsmail Küçükkaya programında yaptığı açıklamada, Özgür Özel ile görüştüğünü ve emekli zammı ile Asgari Ücret konusunda nasıl bir sonuç aldıklarını sorduğunu dile getirdi. Özgür Özel’in kendisine Tek kelimeyle yanıt verdiğini belirten İsmail Küçükkaya, “Olumlu” olduğunu söyledi. 

İsmail Küçükkaya’nın bu açıklamaları sonrası Temmuz ayında yüksek zam bekleyen emekliler ve ara zam bekleyen Asgari ücretliler bir kez daha umutlandı. Artık zam için kısa bir süre kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da olumlu bir açıklama bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi