Tv8'de izleyiciyle buluşan yemek yarışmacı MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, bir yarışmacı aracılığıyla sol eline ne olduğunu anlattı.

6177064A45D2A0B2541Ae1A6 Gcaj

Şef Mehmet Yalçınkaya da bunun üzerine çocukken yaşadığı kazayı anlattı. Sol elinin parmaklarını kıyma makinesine kaptırdığı öne sürülen Yalçınkaya, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim. Benzer hikayelerimiz var aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken…” diye konuştu.

Sözlerine Türkiye’de gerçeğin bilinmediğini, herkesin kıyma makinesi olarak söylediğini belirten Mehmet Yalçınkaya, bu durumun gerçek olmadığını söyledi. Küçük yaşlarda sokakta 2 arkadaşlarıyla oyun oynarken yaşadığı kaza sonrasında el parmaklarını kaybettiğini belirten Mehmet Yalçınkaya, açıklamalarıyla herkesi duygulandırdı. Sol elinin üç parmağını kaybeden Mehmet Şef, açıklamalarıyla yarışmacıya destek oldu.

40 kişilik ekibiyle sahne aldı, playback yapanlara sert çıktı! 40 kişilik ekibiyle sahne aldı, playback yapanlara sert çıktı!

Şef Mehmet Yalçınkaya eline ne olduğuyla ilgili “11 yaşından itibaren bulaşıkhanede başladım. Hiç kimse aşçı olamaz dedi. Bıçağı tutamaz. Tabağı tutamaz dedi. Böyle acımasızlıklar var. Sen hırslanıyorsun ve daha çok yapmaya çalışıyorsun. Bu çocuktan aşçı olmaz dendi. Bu bana her zaman için hırs ve bir tutunma verdi. Mutfağa geçtim. Mutfakta da herkesten daha fazla çalışarak bu işte ilerleme zorunluluğum vardı. Çok seviyordum. İlerledim. Türkiye’nin en büyük tesislerinde şeflik yaptım. Uluslararası düzeyde birçok yarışmaya katıldım. Şu anda da mesleğimde iyi bir yerdeyim. Devam ediyorum. 2 tane çocuklarımın dövmeleri benim elim. Senin bu halini sevenler de olacaktır. Dövmeyi yaptırmışlar. Etkilenir miyim diye 1 sene sonra gösterdiler. Somer ve Danilo eti her zaman birisi keser. Bana çaktırmazlar. Türkiye’nin en büyük TV kanallarından birisi benim elimin böyle olduğunu bilerek buraya jüri yaptı. Bu iki arkadaşım elimle ilgili hiçbir şey konuşmadı. Sormadılar. Bence her şeyi bırakıyorsun hayata sarılmaya devam ediyorsun. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi