Olay, İstanbul’un  Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Almanya'da yaşayan ve zaman zaman Türkiye'ye gelen Hayrettin Şen, yurt dışında olduğu sırada boş dairesi tanıdığı bir emlakçı tarafından kendisinden habersiz olarak kiraya verildi.

Türkiye'ye geldiğinde aynı apartmanda kalan Şen, içini yeni yaptırdığı evinde yaşayan aileden pandemi döneminde kira almadı. Aile zaman zaman kirayı aksatırken, hem apartmandakilerle hem de mahalleliyle sıkıntı yaşadı.

Ya çocuğa saldırsaydı? Pitbull dehşeti! Ya çocuğa saldırsaydı? Pitbull dehşeti!

DARP EDİLDİ, HASTANELİK OLDU

Olayların çığırından çıkması üzerine Şen, 4 yıllık kiracılarını çıkartmak istedi ancak olumsuz yanıt aldı. Taraflar arasında çıkan tartışmada ev sahibi, kiracı ve oğlu tarafından darp edilerek hastanelik edildi. Yaklaşık 4 yıl sonra tüm eşyalara ve daireye zarar vererek evi boşaltan kiracı geride ise 100 bin liralık zarar bıraktı. Taşınma esnasında komşularının kendisini "bu adam seni öldürür bulaşma gitsin" uyarıları ile sesini çıkartmayan Hayrettin Şen, boşaltılan dairesini görmek için aşağıya indiğinde ise karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. Evden araba tamponu bile çıkarken, duvardaki küfür içerikli yazıları ve evdeki zararı gören gurbetçi, eski kiracıları hakkında bir kez daha suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Editör: Bilal Kayaaltı