Bursa'da havaların mevsim normallerinin artması ile toplu ulaşım kullanan vatandaşların şikayeti üzerine BURULAŞ ekipleri, sahada otobüslerdeki klimaların denetimine çıktı.

A W228159 01
Otobüs ve trenlerde günlük denetimler yaparak, klima sorunlarını tespit edip çözüme kavuşturduklarını belirten ekipler, haftanın 7 günü sahada, termometreleriyle günlük kontrolleri gerçekleştireceklerini söyledi. Öte yandan şoförler ise aracın klima açınca hararet yapmasından yakındı. BURULAŞ, Bursa'da toplu taşıma araçlarında klimaların açılmadığı şikayetleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Gemlik'te iskele alarmı, girişler kapatıldı Gemlik'te iskele alarmı, girişler kapatıldı

"Toplu taşıma araçlarında klima denetim ekibimizi devreye alıyoruz. Otobüs ve trenlerde düzenli olarak denetimler yapacak ve kliması düzgün çalışmayan araçlara cezai işlem uygulayacağız. Denetim ekiplerimiz, yolcuların konforunu sağlamak için haftanın her günü sahada olacaklar. Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklarla birlikte toplu taşımada alınan ek önlemler. Trenlerin iniş ve biniş sırasındaki kapı kapanma süreleri kısaltılarak içerideki serin havanın kaybını %20'ye yakın oranda azaltıyoruz."

Editör: Haber Merkezi