Galatasaray'dan, 12 milyon Euro bonservis bedeliyle Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı taraftarlara veda etti. Sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Kerem, "İlle de görmek için mi yaşanır güzel günler? Uğruna beklemek de güzel..

İnsanın duygularını kontrol edemediği, kalp çarpıntısını parmaklarında hissettiği o özel anlardan biriydi. Bazen dilinizden dökülen sözler sizin için de sürpriz olabilir, kağıda ya da telefonunuzun klavyesine düşen o kelimeler sizi bile şaşırtabilir; çünkü daha önce belki de hiç öyle hissetmemişsinizdir, sizi saran ve içinizi kıpır kıpır yapan o heyecan, tamamen kontrol altına almıştır sizi..

Türk Telekom CEO'su vatandaşla dalga geçiyor! Türk Telekom CEO'su vatandaşla dalga geçiyor!

Galatasaray’a imza atmak üzereydim. Her şey yolunda gidiyordu ama beklemek zorundaydım. Böyle anlarda kafanızdaki soru işaretlerini dağıtmak istersiniz, 'ya olmazsa, bundan sonra ne olur, belki de tekrar başa dönerim, en baştan başlayacak gücüm var mı' gibi olasılıklar üzerinize gelirken

Sonra bir rahatlama takip eder bu döngüyü, o günler için beklemenin de güzel olduğunu anlarsınız. Biraz kişisel olacak ama söylemesi zor olsa da bu bir veda mektubu. Bugünden, o güne baktığımda.. Bildiğim tüm kelimeler zihnimde çarpışıyor, birçok şey yazmak geliyor içimden ancak bu duyguyu size tarif edemiyorum" dedi. 

Editör: Haber Merkezi