'Yaşlılarımıza değer vermek zorundayız'
Osmangazi Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında BAREM’de düzenlediği etkinlikle yaşlılara unutulmaz saatler yaşattı. Başkan Erkan Aydın’ın da katıldığı program hem duygusal, hem de keyifli anlara sahne oldu
Osmangazi Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atarak, büyüklerin gönlünü bir kez daha kazandı. Osmangazi Belediyesi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (BAREM) bünyesinde düzenlenen özel programda, merkez üyeleri keyifli ve duygu dolu anlar yaşadı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da, başkan yardımcısı Mücahit Yıldızhan da ile birlikte programa katılarak, BAREM üyelerinin mutluluğuna ortak oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte, yaş almış bireyler için hazırlanan birbirinden renkli aktiviteler büyük beğeni topladı. Program kapsamında, Bursa’nın tarihi durakları, kültürel mirası ve kentle özdeşleşmiş önemli isimlerin yer aldığı içerikler üzerinden çeşitli etkinlikler düzenlenirken, katılımcılar hem geçmişe yolculuk yaptı, hem de eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi.

BAŞKAN AYDIN YAKINDAN İLGİLENDİ
Etkinlik boyunca BAREM üyeleriyle yakından ilgilenen Başkan Erkan Aydın, her bir katılımcıyla tek tek sohbet ederek onların hal ve hatırını sordu. Büyüklerin ellerini öperek saygısını gösteren Başkan Aydın, onlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi. Programın ardından BAREM’de yer alan diğer salonları da ziyaret eden Başkan Aydın, burada devam eden etkinliklere katılan BAREM üyelerine de çiçek takdim ederek Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutladı.

"İYİ KOŞULLARDA VAKİT GEÇİRMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Yaş almış bireylere duyulması gereken saygının önemine işaret eden Başkan Aydın, şöyle konuştu; “Burada etkinlik yapan büyüklerimizi ziyaret ettik. Hem onlarla vakit geçirdik, hem de Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladık. Kendilerinin de görüşlerini aldık. Biliyorsunuz, büyüklere verdiğimiz değer kadar toplumumuzun gelişmişliği ölçülür, biz de elimizden gelen değeri verip, iyi koşullarda vakit geçirmeleri için personelimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

BAREM üyeleri de Başkan Aydın’ın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bunun yanında gerçekleştirdikleri aktiviteler ile birlikte keyif aldıklarını, eğlenceli bir vakit geçirdiklerini ifade etti.
Bursa'da bir kamyon kaçak sigara ele geçirildi
Bursa'da kadınların hikayeleri konuşuldu
Bursa'da hapis cezaları olan firariler yakalandı
Eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yola saçıldı
Toplum çürüyor! Telefonu elinden alınan kız, evden kaçtı
Minibüs ile otomobil çarpıştı, çok sayıda yaralı var
İyilik yapın ömrünüz bereketlensin
Kurtlar Vadisi'nin yalısı satışa çıktı, fiyatı dudak uçuklattı
Firar eden kazlar, eve döndü
Turizmin çekim merkezi: Yaren leylek ve Adem amca
Araçlarından inip kavga ettiler, bedeli çok ağır oldu
Can Ozan Bursa'daki müzik severleri coşturdu
Bursa'nın turizm mekanında sağlık merkezi yok
Galatasaray'ın yıldızına dev talip
Edebiyatın kalbi Osmangazi'de atıyor
Paramızın alım gücü yok oldu
Büyük hedefler Osmangazi'de buluştu
Bursa'da su sorununu sona erdirecek projede son viraj
Nefesler tutuldu, tek hedef Romanya
Fenomen kadın herkesin gözü önünde köprüden atladı
Zihinsel engelli kızının durumu babayı kahretti!
Bursa'daki fabrikada skandal, kimyasal kazanı temizleyen işçi öldü
Apartmanda tartışma çıktı, silahla vurup katletti
Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde su kesintisi
Dünya Sağlık Örgütü'nden Bursa çıkışı
Bahis ve şikeden içedeydi, Galatasaray'ın genç oyuncusuna tahliye
Zam yağmuru, yemek sektörü zorda!
DEAŞ mensuplarına operasyon
Tophane Meydanı'nda zemin yenilendi
Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da dualarla anıldı! Adalet arayışımız sürüyor
Yükleniyor
