Uludağ'da genç kayakçılar piste çıktı

Osmangazi Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 42. Uluslararası Uludağ FIS Çocuk Kupası başladı. Kış turizminin merkezinde 2 gün sürecek olan yarışlarda genç sporcular, yeteneklerini sergileyecek.

SPOR 21.02.2025 13:59:00 0
Uludağ

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2025 yılı faaliyet takviminde yer alan 42. Uluslararası Uludağ FIS Çocuk Kupası’nda genç sporcular piste çıktı. Uludağ'da düzenlenen yarışlara, Türkiye, Kırgızistan, Makedonya, Ermenistan, Bulgaristan, Romanya, İzlanda, Kazakistan, Hırvatistan ve Belçika olmak üzere 10 ülkeden 100’ün üzerinde sporcu katıldı. U-14 ve U-16 kategorilerinde mücadele eden kız ve erkek sporcular, yarışların ilk gününde Uludağ'da heyecanlı anlar yaşadı. 20-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 42. Uluslararası Uludağ FIS Çocuk Kupası sonunda dereceye giren sporcular için madalya töreni düzenlenecek.

KIYASIYA MÜCADELE

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 42. Uluslararası Uludağ FIS Çocuk Kupası’nın açılışında yaptığı konuşmada tüm sporculara başarılar diledi. Güzel ve heyecanlı yarışların yaşandığı, kazasız bir organizasyon olmasını dileyen Başkan Aydın, “Bu yıl Uludağ’da gerçekleşen bu heyecan dolu organizasyon benim için çok kıymetli. Oğlum Arda da bu yarışta yer alıyor. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Onların emeklerinin ve azimlerinin sonucunda başarılı olacaklarına inanıyorum. Ayrıca, bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BURSA’DA MİSAFİR ETMEKTEN MEMNUNUZ”

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto da yaptığı konuşmada, “Bu güzel organizasyona katılan tüm sporculara başarılar diliyor, katılımcı ülkeleri Bursa’da misafir etmekten memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu. 42. Uluslararası Uludağ FIS Çocuk Kupası’nın açılışına Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, Uludağ Alan Başkanı Çınar Çavuş, Federasyon Başkanvekili Tarkan Soyak, antrenörler ve sporcular katıldı.

Yorumlar (0)

Çiftçi isyan etti, satamadığı ürünü traktörle sürdü

Dolandırıcılık şebekesine operasyon

Sosyetenin kalbi yerle bir edildi

İlber Ortaylı'dan acı haber

Erkan Aydın: Mazeret değil, çözüm üretiyoruz

Kadının telefonun gasp eden suç makinasına Bursa'da operasyon

Kavurma yapılan atın sahibi isyan etti

Tırın yükü kaydı, tehlikeli anlar kamerada

Bursa'da 200 koyun alevlerin içinde kaldı

Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde sular kesilecek!

Driftçi maganda cezadan kaçamadı

Cumhuriyet’in sağlık alanındaki başarıları sergiyle anlatıldı

Başkan Erkan Aydın, vatandaşlarla iftar coşkusu yaşadı

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten TFF büyük tepki

Dikkat: Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi

Gemlik'te Ramazan coşkusu, hep birlikte oruç açtılar

Türkiye’nin en büyük karting pistİ Bursa'da hizmete giriyor

Çocuklar Mehmet Akif Ersoy'u yakından tanıdı

Mustafa Bozbey, Sancak'tan mesaj verdi: Ortak geçmişi hatırlıyoruz

Flyadeal havayolundan Bursa çıkarması

Egzoz patlatan magandaya ceza yağdı

Alkollü hemşire yaşlı kadına çarpıp öldürdü!

Yarış atını kestiler, belediyenin aşevinde kavurma yapıp yedirdiler

Evlerini yıkan CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç'a tepki gösterdiler

Gemlik'te üç harfli marketlere baskın! Vatandaşı mağdur ediyorlar

BTSO Başkanı Burkay: Kurumlara bilgi ve dayanışma ruhu hayat verir

Bencil sürücüler dronla tespit edildi

Trabzonspor takım otobüsü taşlanmıştı, 3 polisle ilgili flaş gelişme

Özgür Özel'den Bülent Arınç'a: Bizi hiç yalnız bırakmadı

Doğum izni ve ödemeler ailelerin yüzünü güldürecek

Yükleniyor

loading