Sergen Yalçın'dan dikkat çeken gol sevinci

Beşiktaş’ın Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe’yi 4-0 mağlup ettikleri maçta nefis bir gole imza atan Güney Koreli Hyeon-Gyu Oh’nın sayısının ardından sevincini diz çökerek gösterdi.

Futbol 23.02.2026 00:31:00 0
Sergen Yalçın

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Göztepe karşısında alınan 4-0’lık galibiyette pay sahibi olan   Güney Koreli futbolcu Oh Hyeon-Gyu Oh’ın attığı golün sevinci diz çökerek gösterdi.

Trendyol Süper Lig’de oynanan karşılaşmada Göztepe  karşısında etkili bir performans ortaya koyan Beşiktaş, sahadan 4-0’lık net bir skorla ayrıldı. Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan siyah-beyazlı ekip, hem hücumda hem savunmada üstün bir görüntü sergiledi.

Karşılaşmanın en dikkat çeken anlarından biri ise Hyeon-Gyu Oh’nın attığı gol oldu. Ceza sahasının köşesinde yaptığı düzgün vuruşla topu ağlara gönderen Güney Koreli oyuncu, tribünleri ayağa kaldırdı.

DİZ ÇÖKTÜ

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Oh’nın golünün ardından yedek kulübesinin önünde diz çökerek sevincini gösterdi. Deneyimli teknik adamın bu anı taraftarlardan büyük destek gördü. 

“HER MAÇTA GOL ATACAĞIMI HAYAL EDİYORUM”

Öte yandan, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Oh, "Beşiktaş'a gelmeden önce her maç gol atacağımı hayal ediyordum. Şu ana kadar bunu başardım. Gerçekten hayal gibi" diye konuştu.

“KENDİMİ EVİMDE GİBİ HİSSEDİYORUM”

Atmosferin kendisini evinde gibi hissettirdiğini belirten 24 yaşındaki futbolcu, "Burada sahaya çıktığımda hem evimde hem de Kore'de gibi hissediyorum. Buradaki atmosferle birlikte beni sahiplenmeleri kendimi çok iyi hissettiriyor. Aslında bu sabah da dahil olmak üzere her maça çıkmadan önce sanki son maçımmış gibi bunu düşünerek sahaya çıkıyorum. Bunun da etkisi gollerimde kendisini gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Hyeon-Gyu Oh, 2000/01'den bu yana Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk üç Süper Lig maçında da gol atan ilk oyuncu oldu.

İşte maçın golleri: https://beinsports.com.tr/haber/besiktas-goztepe-10

Yorumlar (0)

Bursa'da bir kamyon kaçak sigara ele geçirildi

Bursa'da kadınların hikayeleri konuşuldu

Bursa'da hapis cezaları olan firariler yakalandı

Eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yola saçıldı

Toplum çürüyor! Telefonu elinden alınan kız, evden kaçtı

Minibüs ile otomobil çarpıştı, çok sayıda yaralı var

İyilik yapın ömrünüz bereketlensin

Kurtlar Vadisi'nin yalısı satışa çıktı, fiyatı dudak uçuklattı

Firar eden kazlar, eve döndü

Turizmin çekim merkezi: Yaren leylek ve Adem amca

Araçlarından inip kavga ettiler, bedeli çok ağır oldu

Can Ozan Bursa'daki müzik severleri coşturdu

Bursa'nın turizm mekanında sağlık merkezi yok

Galatasaray'ın yıldızına dev talip

Edebiyatın kalbi Osmangazi'de atıyor

Paramızın alım gücü yok oldu

Büyük hedefler Osmangazi'de buluştu

Bursa'da su sorununu sona erdirecek projede son viraj

Nefesler tutuldu, tek hedef Romanya

Fenomen kadın herkesin gözü önünde köprüden atladı

Zihinsel engelli kızının durumu babayı kahretti!

Bursa'daki fabrikada skandal, kimyasal kazanı temizleyen işçi öldü

Apartmanda tartışma çıktı, silahla vurup katletti

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde su kesintisi

Dünya Sağlık Örgütü'nden Bursa çıkışı

Bahis ve şikeden içedeydi, Galatasaray'ın genç oyuncusuna tahliye

Zam yağmuru, yemek sektörü zorda!

DEAŞ mensuplarına operasyon

Tophane Meydanı'nda zemin yenilendi

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da dualarla anıldı! Adalet arayışımız sürüyor

Yükleniyor

loading