'Osmangazi'yi sporun kalbi yapacağız'
Osmangazi Belediyesi, amatör spor camiasını iftar programında ağırladı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Osmangazi Belediyespor Başkan Fatih Karayılan, “Amacımız Bursa’nın kalbi Osmangazi’yi sporun kalbi yapmak” dedi.
Spora ve sporcuya verdiği desteği her alanda sürdürerek, amatör branşların gelişimine katkı sunan ve faaliyetleriyle gençleri spora teşvik eden Osmangazi Belediyesi, spor camiasını anlamlı bir organizasyonda bir araya getirdi. Bursa’daki amatör spor kulüplerinin başkanları, yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları, Osmangazi Belediyespor Kulübü ile Osmangazi Kulüpler Birliği iş birliğiyle gerçekleşen iftar programında ağırlandı.

Osmangazi Gösteri Merkezi’ndeki iftara Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan, Osmangazi Kulüpler Birliği Başkanı Şafak Yıldırım, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın yanı sıra çok sayıda kulüp başkanı, yönetim kurulu üyesi, antrenör ve sporcu katılım sağladı. Aynı sofrada bir araya gelen spor paydaşları, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.

Osmangazi Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği desteğin altı çizilen programda, amatör spor kulüplerinin daha güçlü hale gelmesi adına yapılan çalışmaların artarak devam edeceği mesajı verildi.
“SPOR KULÜBÜ BAŞKANLARIYLA SÜREKLİ İSTİŞARE YAPIYORUZ”
Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkanı Fatih Karayılan yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ramazan ayının manevi ikliminin son günlerinde Osmangazi Kulüpler Birliği ile beraber organize ettiğimiz iftar yemeğinde birlikteyiz. Buradaki herkes benim aynı zamanda mesai arkadaşım. Ben de bir spor kulübü başkanı olarak birlikte istişareler yapıyoruz, birbirimizi her konuda destekliyoruz ve birlikte çalışıyoruz. Amacımız Bursa’nın kalbi Osmangazi’yi sporun kalbi yapmak. Dolayısıyla ben tüm katılımcılara teşekkür ediyorum, şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

“SPOR DOSTLUKTUR”
Bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti aktaran Osmangazi Kulüpler Birliği Başkanı Şafak Yıldırım ise, “Spor kulüpleri mahallelerin umududur, gençlerin geleceğidir. Toplumun birlik noktasıdır, bu noktada spor kulüplerine ve gençlerimize verdiği desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın’a teşekkür etmek istiyorum. Bizler Osmangazi’de sporun, dostluğun ve kardeşliğin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü inanıyoruz ki güçlü kulüpler, güçlü gençlik demektir, güçlü gençlik ise güçlü bir toplum demektir” ifadelerini kullandı.

“AMATÖR SPOR DESTEKLENMELİ”
Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, amatör sporun desteklenmesinin önemi vurgulayarak, sporun aynı zamanda disiplin, dayanışma ve kardeşlik duygularını da güçlendirdiğine işaret etti. Özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasında sporun önemli bir rol üstlendiğinin bir kez daha altı çizildi.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, spor camiası temsilcilerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasıyla devam etti. Aynı hedef etrafında birleşen katılımcılar, Bursa’da sporun daha ileriye taşınması adına birlikte hareket etme kararlılığını ortaya koydu.
Çanakkale Zaferi'nin 111'inci yılında Bursa'da gözyaşları dinmedi
Bursa'da toplu taşımalar bayrama hazır! Pırıl pırıl oldu
Ramazan coşkusu Osmangazi'de yaşandı
Bursa'da Ramazan Bayramı heyecanı! Büyükşehir ekipleri hazır
Bursa'da mezarlıklar Ramazan Bayramı'na hazır
Başkan Erkan Aydın, çocukların yüzünü güldürdü
Adalet Bakanı Gürlek, CHP lideri Özel'i yalanladı
Mustafa Bozbey, meclis üyeleriyle iftarda buluştu
'Osmangazi'yi sporun kalbi yapacağız'
Bursa'da vatandaşı sevindiren gelişme: Bayramda hepsi bedava
'Çanakkale'de imkansız başarıldı'
BTSO Başkan İbrahim Burkay, çarşı esnafıyla buluştu
Araçlarından inip kavga ettiler!
Bursa'da trafiği tehlikeye atmışlardı, polis affetmedi
Sahte baklava sağlığa zararlı! Ucuz üründen kaçının
İmamdan cemaate haklı tepki: Böyle şey olmaz
Aşırı hız yaptı, aracıyla göle uçtu
Otomobilden sarkan maganda cezadan kurtulamadı
Mustafa Bozbey, AKP'li meclis üyelerine tepki gösterdi
Firari şüpheliler sonunda yakalandı
Bursa'da 7 milyarlık vurgun! Vatandaşı yatırım diyerek...
Bursa'da silahlı çatışma, yaralılar var
Çanakkale'yi geçemediler ama
Güpegündüz kadının telefonunu gasp etti
Günlük üretim 20 tona çıktı, 24 saat çalışıyorlar
Galatasaray, İngiltere'ye gidiyor
Bursa'dan tonlarca sahte alkol ele geçirildi! Vatandaşı zehirleyeceklerdi
Fatih Altaylı'dan üzen haber
Bursa'da korkunç olay, su yerine asit içti!
Başkan Mustafa Bozbey baba ocağında komşularıyla iftar yaptı
Yükleniyor
