Orkun Kökçü'den takım arkadaşlarına sert tepki

10 kişi kalan Galatasaray’a karşı kötü bir futbol ortaya koyan, sürekli yan pas yapan Beşiktaş, taraftarına hayal kırıklığı yaşattı. Müsabakanın ardından siyah – beyazlıların orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, takımın performansını sert sözlerle eleştirdi.

Futbol 5.10.2025 02:53:00 0
Orkun Kökçü

Beşiktaş, deplasmanda oynadığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı. Kartal, öne geçtiği müsabakada rakibi 10 kişi kalmasına rağmen sarı-kırmızılılara karşı üstün bir oyun ortaya koyamadı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Orkun Kökçü, takımının performansını sert şekilde eleştirdi.

“KENDİMİZİ ZOR DURUMDA BIRAKTIK”

Kökçü açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 'İyi başladık. Öne geçtik. Zor bir deplasman tabii. Kırmızı kart yediler. Oyunun hakimiyeti bizde olması lazımdı ama beceremedik. O iyi değildi. Yine de mücadele ettik, 1-0 öndeydik. Küçük bir hata yaptık, 1-1 oldu. Ondan sonra aslında topu çevirmeye başladık. Yine de yetmedi. Şanslar ürettik ama yararlanamadık. Önde basmamız lazımdı. 1 kişiydi fazlaydık ama yapmadık. Daha kolay bir maç olabilirdi ikinci yarı. Kendimizi zor durumda baktık. 1-1'den sonra onlar yine de top çevirdiler. Böyle bir şeyin olmaması lazım. Analiz edeceğiz. Daha iyi olmamız lazım' dedi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, 3 puan alacakları müsabakada 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Yorumlar (0)

Şehrin göbeğinde kurşuna dizdiler!

Lodostan zarar gören çiftçilerin yüzünü Bozbey güldürdü

Bursaspor Başkanı Enes Çelik'i ve futbolcuları bağrına bastılar

Hapis cezası olan kadın jandarmaya yakalandı

Yıldırım'da kadınlara gelir kapısı açıldı

Bursa'da uyuşturucu tacirlerine operasyon

Bursaspor taraftarına kötü haber

Bursa'da kaçak sigaracılara operasyon

Bursa'da PTT işçileri işten çıkarıldı, arkadaşları da iş bıraktı

Bursa'daki tekstilciler Londra'ya çıkarma yaptı

Nazım Hikmet'i Osmangazi'de andılar

Uludağ'da tatil yoğunluğu başladı! Akın akın geliyorlar

Jandarma Bursa'da cephanelik ele geçirdi!

Mesci-i Aksa senin umurunda mı?

Büyükşehir Hentbol Takımı rakip tanımıyor

Yetenek Evleri'nde çocukların hayallerini gerçekleştiriyor

Yunanistan'a şişme botlarla geçeceklerdi!

Yöresel ürün diye satacaklardı! Sahte sucuk operasyonu

Mahalleyi internetsiz bırakan 2 hırsız yakalandı! Fotoğraflarının çekildiğini fark edince..

' Gıda fiyatlarındaki artış vatandaşı canından bezdirdi'

Çocuklar kreşte ekmek yapmayı öğrendi

Bursa'da buzlanan yollara tuz dökülüyor

Bursa Büyükşehir'den dağ yöresi çiftçisine destek

Mustafa Bozbey'den dikkat çeken açıklama

Sokak hayvanlarına Yıldırım şefkati

Ayder'de olağanüstü görüntüler

Uludağ Üniversitesi'nden tecrübe adımı

Alevlere teslim oldu! Canını zor kurtardı

Uludağ'a yerli ve yabancı turist akını

Ekonomik krizden dolayı maça çıkamadılar

Yükleniyor