Öğrenciler partide dolandırıldı
İstanbul’un Sarıyer İlçesi’nde Galatasaray Üniversitesi Gezi ve Kampçılık Kulübü’nün organize ettiği yılbaşı partisi, işletmenin kaçak olduğu gerekçesiyle polis tarafından basıldı. Kaçak işletilen yalı mühürlendi. Kişi başı 650 ile 850 TL ücret ödeyen 40
Olay, 1 Ocak’ta Sarıyer Meserburnu Caddesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Galatasaray Üniversitesi Gezi ve Kampçılık Kulübü üniversite öğrencileri için yılbaşı partisi organize etti ve 650-850 lira arasında bilet fiyatlarıyla partinin giriş biletlerini online bir bilet satış platformundan satışa çıkardı. Kulübün sosyal medyasından “Yalıda Yılbaşı Partisi” başlığı ile duyurulan etkinlik için 400 öğrenci bilet aldı. Yılbaşı partisinin ilerleyen saatlerinde ihbar üzerine önce zabıta ekipleri geldi. İşletmenin umuma açık bir yer olmadığı, alkol satış belgesi, gerekli güvenlik tedbirleri ve işletme ruhsatı olmadığı gerekçesiyle olay yerine polis ekipleri de geldi.

Yapılan işlemler sonucunda organizasyonu yapan kulübün yalıyı günlük ev kiralanan online bir siteden kiraladığı ve ruhsatta ofis olarak göründüğü ortaya çıktı. Ekipler düzenlenen partiyi dağıtırken TAPDK (Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu) tarafından alkol satış belgesi verilmemesine rağmen satışa hazır halde 20 adet şişe alkol ve 80 adet boş alkol şişesi ele geçirildi. Bir kadının alkol yüzünden baygınlık geçirdiği ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

MAĞDUR OLDULAR
İşletme sahibi C.G., yalının umuma açık bir yer olduğunu iddia etmesine rağmen yapılan inceleme sonucunda C.G. ve partiyi organize eden üniversite kulübü organizatörü “dolandırıcılık” suçundan gözaltına alındı. Yeni seneye yalıda girmek için bilet alan 400 öğrenci mağdur oldu. İşletme, belediye ekiplerince mühürlenirken polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Deplasmana gidemediler, Bursaspor'u dev ekrandan izlediler
Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz, Halep'ten dikkat çeken mesaj verdi
Mustafa Bozbey'den sağlık çalışanlarına karanfil
Bursaspor 1 puana razı oldu
Taksi müşterisi maliye kıskancında
Zehir tacirlerine eş zamanlı operasyon
Dalgalara kapılan yelkenliyi balıkçılar kurtardı
Adım adım takip ettiler, 7 yıl sonra buldular
Bursa'nın altyapısı baştan sona yenileniyor
Bursa'nın Ramazan sokağında nostaljiyi yaşıyorlar
Erkan Aydın: Ekonomik krize rağmen destek oluyoruz
Bursa'da feci kaza, küçük çocuk kamyonetin altında kaldı!
'Siyonist İsrail'e karşı tedbirli olmalıyız'
Mustafa Bozbey: Bursa için gece gündüz çalışıyoruz
Bahis kumarında yeni gelişme! 65 kişi tutuklandı
Çiftçi isyan etti, satamadığı ürünü traktörle sürdü
Dolandırıcılık şebekesine operasyon
Sosyetenin kalbi yerle bir edildi
İlber Ortaylı'dan acı haber
Erkan Aydın: Mazeret değil, çözüm üretiyoruz
Kadının telefonun gasp eden suç makinasına Bursa'da operasyon
Kavurma yapılan atın sahibi isyan etti
Tırın yükü kaydı, tehlikeli anlar kamerada
Bursa'da 200 koyun alevlerin içinde kaldı
Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde sular kesilecek!
Driftçi maganda cezadan kaçamadı
Cumhuriyet’in sağlık alanındaki başarıları sergiyle anlatıldı
Başkan Erkan Aydın, vatandaşlarla iftar coşkusu yaşadı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten TFF büyük tepki
Dikkat: Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi
Yükleniyor
