Minguzzi'yi katleden B.B'den pes dedirten mektup
İstanbul Kadıköy'de pazaryerinde Ahmet Minguzzi’yi bıçaklayarak katletmekten yargılanan sanığın mektubu ortaya çıktı. B.B isimli cani, diğer tutuklu arkadaşına selamın aleyküm başlığıyla gönderdiği mektupta, 'Beni soracak olursan iyiyim, yaptık bir şey c
Suç örgütü liderlerini MHP Genel Merkezi’nde ağırlayan Devlet Bahçeli’nin çıkışları kamuoyunda tartışılmaya devam ederken, İstanbul 'un Kadıköy İlçesi'nde 24 Ocak'ta 15 yaşındaki Ahmet Minguzzi’nin pazarda bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin tutuklu sanıklar B.B. ve U.B.’nin ’çocuğa karşı kasten öldürme’ suçundan 24’er yıla kadar, sanıklara yardım eden M.A.D. ve A.Ö.’nün ise 'çocuğu kasten öldürmek suçuna yardım' suçundan 20 yıla kadar hapis talebiyle yargılandığı dava sürüyor. Dava kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Tutuklu sanık B.B.’nin diğer tutuklu sanık U.B.’ye yazdığı mektup delil olarak dosyaya girdi.
PES DEDİRTEN İFADELER
Sanık B.B. tarafından gönderilen mektupta, 'Napıyon gardaşım, keyfin rahatın yerinde mi? Durumun iyidir inşallah. Beni soracak olursan iyiyim, yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız. Sen zaten fazla yatmazsın. Babanlar sana bakıyor mu? Neyse baba sen canını sıkma, 1 seneye çıkarsın. Zaten 5 aydır yatıyoruz. 6-7 ay daha dayan. Seviyorum seni. Kimseye karışma, tutanak yeme. Mahkemede karşımıza çıkmasın. Kimseye kendini ezdirme. Kimseyi de ezme. Kendi düzenini kur, benim burada düzenim var. Neyse güzel ifade verelim de Abdi'yle Ayberk çıksın. Ayberk yanlış ifade vermese tutuklanmazdı. Boş yere kendilerini yaktılar. Bana fotoğraf yolla. Allah'ın izniyle çıkarız. Kendine dikkat et, seviyorum seni' ifadeleri yer aldı.

Mektup ceza infaz kurumu tarafından 'kısmen sakıncalı ifadeler içerdiği' gerekçesiyle tutanak altına alındı. Dava dosyasına eklenen mektup hakkında, 'Soruşturmanın gidişatını yalan beyanlarla değiştireceği, suçu övme ve özendirmeye dair kelimelerin kullanıldığına kanaat getirilmiştir' denildi.
Tır dehşeti yaşattı, çok sayıda yaralı var!
Köylüler imece usulü hazırladı, herkesin yüzü güldü
Osmangazi'de mahalleli iftar sofrasında buluştu
Muhtar söyledi, mahalleli pencerelerden eşlik etti
Bursa Büyükşehir'de bayram coşkusu
Feci kaza, minibüse çarpan motosiklet parçalandı!
Çanakkale'de hummalı hazırlık
Edirne'de korkutan manzara! Derin çatlaklar
Bursa Büyükşehir o caddeyi yeniledi
Kuyumcuyu soymaya gelmişlerdi ama başaramadılar
Polise rest çekti: Cezaevine girerim yine de aracımı vermem
Osmangazi'nin gönül sofrasında buluştular
Çanakkale ruhunu bir kere daha yaşadılar
'Gençler kolayı değil, zor işleri seçmeli'
Mustafa Bozbey'den Alinur Aktaş'a kanserli su tepkisi
Zabıta tüketicileri fahiş fiyatlara karşı uyardı
Bursa'daki kış okullarında sertifika heyecanı
Bursa'da tarım arazileri sular altında, çiftçiler sabırla bekliyor
Erkan Aydın'dan dikkat çeken mesaj
Vatandaşı rahatsız eden trafik magandalarına ceza yağdı
Mustafa Bozbey'i Abdal Meydanı'nda meşalelerle karşıladılar
İber Ortalı'nın vasiyeti Almanya'da yerine getirildi
Orkun Kökçü, Beşiktaş'ı sırtlıyor
Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu
Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan kritik galibiyet
Hüseyin Baş: Türkiye'nin kaynakları halkın refahı için kullanılmalı
Koyunlar can çekişerek öldü!
Marka Holding'e kara para operasyonu
Türkiye'nin en değerli ırkı, Merinoslar görücüye çıktı
Mustafa Bozbey: Halkın sorunlarına çözüm üretiyoruz
Yükleniyor
