Erkan Aydın: Sorunları çözmek için mücadele ediyoruz

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahalle ziyaretleri kapsamında Küçükbalıklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Aydın, “Hem Osmangazi’mizde hem Bursa’mızda yaşayan yurttaşlarımızın refah düzeyi daha da yükselsin, halkımız daha mutlu ols

Siyaset 31.07.2025 17:49:00 0
Erkan Aydın: Sorunları çözmek için mücadele ediyoruz

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. İlçenin farklı mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Erkan Aydın’ın son durağı Küçükbalıklı Mahallesi oldu. Mahalleli ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen Başkan Aydın’a, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Küçükbalıklı Mahalle Muhtarı Cemil Aksu ile çevre mahallelerin muhtarları da eşlik etti.

“REFAH DÜZEYİ YÜKSELMESİ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Başkan Erkan Aydın, mahalle ziyaretleri ile vatandaşla daha etkili iletişim kurmayı hedeflediklerini belirterek, “Görevli arkadaşlarımız, sorunlarınızı 7 gün 24 saat iletebileceğiniz şekilde sahada. Bir tane derdimiz var. Hem Osmangazi’mizde hem Bursa’mızda yaşayan insanlarımızın refah düzeyi daha yükselsin, yurttaşlarımız daha mutlu olsun, sorunlar daha çabuk çözülsün ve daha az sorun kalsın diye mücadele ediyoruz” dedi.

Belediyeciliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çeken Başkan Aydın, “Bu iş tek başına olmaz. İşçisinden şefine, başkan yardımcısından saha personeline kadar herkes bir ekip halinde çalışıyor. Dişlilerin uyumu gibi koordineli çalışıldığında çözüm de beraberinde geliyor” diye konuştu.

“HIZLICA ÇÖZÜLEBİLECEK KONULARA ÖNCELİK VERDİK”

Geçmişten gelen sorunların çözümünü kısa, orta ve uzun vadeli olarak planladıklarını ifade eden Başkan Erkan Aydın, “15-16 ayda 50-60 yıllık birikmiş sorunların çözülmesi elbette kolay değil. Ancak biz hızlıca çözülebilecek konulara öncelik verdik. Her çalışmamızı ölçerek değerlendiriyoruz. Daha iyisini yapabilmek için vatandaşlarımızın geri bildirimlerini çok önemsiyoruz” dedi.

YENİ PAZAR YERİ AÇILIYOR

Toplantıda söz alan Küçükbalıklı Mahalle Muhtarı Cemil Aksu da “Mahallemizin öncelikli sorunlarını biliyoruz. Park bahçeler ve fen işleri konusunda taleplerimiz var. Bunların da zamanla çözüleceğine inanıyoruz. Ayrıca yeni pazar yerimizin de önümüzdeki günlerde kurulacak olması mahallemiz adına önemli bir gelişme. Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, bölge esnafını ziyaret ederek vatandaşla sohbet etti.

Yorumlar (0)

Mustafa Bozbey'den Bursa çıkışı: Türkiye'ye örnek kent olacak

Uludağ'da çığ tatbikatı

Örnek muhtar, çocuklara bedava bayram tıraş

Bursa'da üzücü kaza! Çok sayıda yaralı var

Vatandaşı dolandırmıştı, kendini asarak canına kıydı

Aralarında çocuklarda var, botla Yunanistan'a kaçacaklardı

İnşaat çalışmasında inanın temeli kaydı!

Osmangazi'de iftar sofrası Kiremitçi'de kuruldu

Beyaz cennette nefes kestiler

Bursa'yı kuşatan Balkan iftarı, muhteşem manzara

Maganda silah çekti, sosyal medyadan paylaştı

Bursa'da hız ve alkol denetimi

Huzur evinde duygusal iftar

Vatandaşın malına çöküyorlarmış! Bursa'da tefeci operasyonu

Başkan Bozbey'de dikkat çeken mesaj

Başkan Mustafa Bozbey'i meşalelerle karşıladılar

Bursa Büyükşehir'in Efeleri Play-Off'u garantiledi

Genç gazeteci kalbine yenildi! Bursa'da üzen ölüm

Bursa'da kadınlar eşitlik için yürüdü

Fahriye Uyar Meslek Lisesi öğrencilerinden anlamlı sergi

'Kadın iş gücünü arttırmaya devam edeceğiz'

Bursaspor Muş'u devirdi: 1-0

Bursa'nın tarihi camiinde 'Kul hakkından sakın' mahyası değiştirildi

Trafikte kavganın bedeli çok ağır oldu

Kadın hakemlere sürpriz yaptılar

Kavgayı ayırmak yerine video çektiler

Seyir halinde alevlere teslim oldu

Balkan kültürü Osmangazi'de yaşatılıyor

Panorama 1326'daki tasavvuf dinletisi mest etti

Erkan Aydın: Kadınlar hak ettiği değeri bulacak

Yükleniyor

loading