CHP'li başkandan net mesaj: Filistin halkının yanındayız
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Marmara Urban Forum’a (MARUF’25) katılan Filistin heyetiyle bir araya gelerek, “Filistin halkının yanındayız. Savaşın son bulmasını ve insanların özgürce yaşaya
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl ‘Tüm mümkünlerin kıyısında’ temasıyla düzenlenen MARUF’25, 50 ülkeden 500’ün üzerinde konuşmacı ve 5000’i aşkın katılımcıyla Haliç Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. MBB Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, foruma katılan kardeş şehir El-Halil Belediyesi ve diğer Filistinli heyetle bir araya geldi. Filistin Belediyeler Birliği Başkanı Abdul Karim Al-Zubaidi, Filistin Belediyeler Birliği Müdürü Abdelmomen Afana, Arraba Belediye Başkanı Ahmed Arda, Barta Belediye Başkanı Ghassan Qabaha, Yabad Belediye Başkanı Amjad Atatrah, Nablus Belediyesi Uluslararası İlişkiler Başkanı Alafo Alaker, Hebron Belediyesi Uluslararası İlişkiler Başkanı Saeed Alkhatib, El Halil Belediyesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Said Tamimi, Ramallah Belediyesi’nden Sahar Tbeleh ile sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, Filistin’deki son durum hakkında bilgi aldı.

“ SAVAŞIN DURMASINI ARZU EDİYORUZ”
Filistin'de ve Gazze'de yaşanan dramı tüm dünyanın seyrediyor olmasının acı verici olduğunu belirten Başkan Bozbey, “Filistin’de ve Gazze’de acıların durmasını, savaşın durmasını, çocukların ve kadınların güzel bir yaşam sürmesini arzu ediyoruz. Dünya'nın her yerinde insanların yaşama hakkı vardır. Filistin ile ortak projeler üretmeye devam edeceğiz. Filistinli belediyelerin gelişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Filistin halkının yanındayız. Savaşın son bulmasını ve insanların özgürce yaşayacağı ortamların oluşmasını istiyoruz” diye konuştu.

“ BURSA İLE İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ”
İsrail tarafından tutuklanan Filistin El Halil Belediye Başkanı Tayseer Abu Sneineh’in adına foruma katılan El Halil Belediyesi Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Said Tamimi, “Belediye Başkanımız Tayseer Abu Sneineh tutuklandığında ilk destek mektubu gönderen Mustafa Bozbey olmuştu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda birlikte projeler geliştirmek istiyoruz. Bursa, bizim işbirliğini önemsediğimiz kentlerden birisidir. Bursa ile kardeş şehir olmaktan gurur duyuyoruz. MARUF’25’e katıldığımız için de çok mutluyuz” dedi.
Tır dehşeti yaşattı, çok sayıda yaralı var!
Köylüler imece usulü hazırladı, herkesin yüzü güldü
Osmangazi'de mahalleli iftar sofrasında buluştu
Muhtar söyledi, mahalleli pencerelerden eşlik etti
Bursa Büyükşehir'de bayram coşkusu
Feci kaza, minibüse çarpan motosiklet parçalandı!
Çanakkale'de hummalı hazırlık
Edirne'de korkutan manzara! Derin çatlaklar
Bursa Büyükşehir o caddeyi yeniledi
Kuyumcuyu soymaya gelmişlerdi ama başaramadılar
Polise rest çekti: Cezaevine girerim yine de aracımı vermem
Osmangazi'nin gönül sofrasında buluştular
Çanakkale ruhunu bir kere daha yaşadılar
'Gençler kolayı değil, zor işleri seçmeli'
Mustafa Bozbey'den Alinur Aktaş'a kanserli su tepkisi
Zabıta tüketicileri fahiş fiyatlara karşı uyardı
Bursa'daki kış okullarında sertifika heyecanı
Bursa'da tarım arazileri sular altında, çiftçiler sabırla bekliyor
Erkan Aydın'dan dikkat çeken mesaj
Vatandaşı rahatsız eden trafik magandalarına ceza yağdı
Mustafa Bozbey'i Abdal Meydanı'nda meşalelerle karşıladılar
İber Ortalı'nın vasiyeti Almanya'da yerine getirildi
Orkun Kökçü, Beşiktaş'ı sırtlıyor
Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu
Bursa Büyükşehir Belediyespor’dan kritik galibiyet
Hüseyin Baş: Türkiye'nin kaynakları halkın refahı için kullanılmalı
Koyunlar can çekişerek öldü!
Marka Holding'e kara para operasyonu
Türkiye'nin en değerli ırkı, Merinoslar görücüye çıktı
Mustafa Bozbey: Halkın sorunlarına çözüm üretiyoruz
Yükleniyor
