Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde altyapı yenileniyor

Bursa’yı geleceğe güvenle taşımak için her alanda yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gürsu’da yürüttüğü çalışmalarla altyapıyı daha güçlü hale getiriyor.

BURSA 5.03.2026 13:49:00 0
Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında 17 ilçede altyapı yatırımlarını sürdürüyor. 

Bu çerçevede BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Gürsu’nun Zafer, Kurtuluş, İstiklal ve Yenidoğan mahallelerinde aşırı yağışlarda yaşanan taşkınların önüne geçmek ve altyapıyı daha sürdürülebilir hale getirmek amacıyla yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yapım çalışmaları yürütülüyor. 

Zafer, Kurtuluş ve İstiklal mahallelerinde çalışmalar devam ederken Yenidoğan Mahallesi’nde ise imalatın kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor. Üç mahallede 800 metre kanalizasyon hattı yenilenirken, 1350 metre yağmur suyu hattı imalatı tamamlandı. Çalışmalar sonunda bölgeye 1700 metre yağmur suyu hattı ve 2700 metre kanalizasyon hattı kazandırılmış olacak. Böylece, altyapı sistemleri daha kesintisiz ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlara hizmet verecek.

"ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ KARŞILANDI"

Bölge esnafı ve mahalle sakinleri, uzun süredir yaşanan sorunların giderilmesi için duyarlılık göstererek kısa sürede çalışma başlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ ekiplerine teşekkür etti. Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Dilber de gerçekleştirilen çalışmaların mahalle için önemli bir ihtiyacı karşıladığının altını çizdi.

Yorumlar (0)

Acemi sürücü markete daldı

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'ndeki o mahallede yüzler gülüyor

İç piyasa daralırken, otomotiv ihracatı arttı

Bursa'yı duman kapladı! Kirli hava tehdit ediyor

Bursa'nın Gürsu İlçesi'nde altyapı yenileniyor

Avcılardan kurtarıldılar, özgürlüğe kavuştular

Bursa'da gizemli olay! Yolun ortasına aracı bırakıp gitti

Bursa'da kanun resitali mest etti

Bursa'da Ramazan coşkusu devam ediyor

Öğrenciler GUHEM'de uzayın kapılarını araladı

'Bizler imkanlarımızı vatandaşımızla paylaşıyoruz'

Bursa, Berlin'deki fuarda dünyaya tanıtıldı

Drift atan magandaya ceza yağdı!

İzmir'de çöp krizi! İşçiler iş bıraktı

Kaza yaptı, 5. kes alkollü çıktı! 390 bin lira cezadan kaçamadı

BTSO Başkanı Burkay, Bursaspor'a deplasman sponsoru oldu

Bursa'da korkunç olay! Önce arkadaşını katletti, sonra kafasına sıktı

Bursa'da Ramazan bereketiyle kuşatıyor

Kadınlar haklarını savunuyor, bilinçleniyor

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'dan flaş açıklama

Bursa'da feci kaza!

Yakala yakala bitmiyor! Tam 2 bin litre

Kadın kuaför salonu uyuşturucu pazarına dönmüş!

Öğrenciler afet eğitimi aldı, Tipo'nun gösterisi ilgi çekti

Bursa'da kaçak sigara imalathanesine baskın

Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde altyapı güçleniyor

Trafikte yüksek sesle müzik açan magandaya ceza yağdı

Dur ihtarına uysaydı 245 bin lira ödemeyecekti!

Silahlı yağmacı polisten sürekli kaçıyordu!

Büyükorhan'da iftar coşkusu

Yükleniyor