Bursa'da 'Sana kalbimi veririm baba' demişti, öldürüldü!
Bursa'da babasıyla birlikte bir tekel bayi işleten 35 yaşındaki adam, dükkana girip 2 şişe içki çalan kar maskeli şüpheliyi kovaladı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, hırsız tarafından5 bıçak darbesiyle öldürülen gencin babasına 'Baba sen korkma ben
Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında, merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacivat Mahallesinde oğlu Serdar Sülün (35) ile tekel bayi işleten baba Nurettin Sülün'ün dükkanına giren kar maskeli bir kişi, aldığı değeri bin 200 liralık 2 şişe içkiyi montuna saklayarak dışarı çıktı. Durumu fark eden baba-oğul kapıda hırsızı yakalamak için peşinden koştu. Yaşlı adam, bir süre sonra hırsızın peşini bıraktı fakat, şüpheliyi takip eden oğlu metrelerce koştu. Hırsızlık şüphelisini yakalamasıyla ikili arasında çıkan arbede sonrası, Serdar Sülün aldığı 5 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan Sülün'ün cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna Kaldırıldı. Sülün'ün cenazesini almak için gelen acılı aile ayakta durmakta zorlanırken, Sülün'ün cenazesi toprağa verildi.

'Başkalarının canını yakmasınlar'
Evin tek çocuğu olan Serdar Sülün'ün cenazesi almak için gelen 63 yaşındaki babası Nurettin Sülün, ' Dükkana hırsız girdi. Oğlum peşine düştü, kendisini Ankara Yolu üzerinde yakaladı. Orda kavga çıkınca bıçaklandı. Bizim canımızı yaktılar, başkalarının canını yakmasınlar' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

'Baba ben senin için kalbimi veririm sen yaşa yeter ki'
Gözyaşları içinde konuşan acılı anne 56 yaşındaki Ayfer Sülün ise, 'Evimizin tek çocuğuydu. Dükkana girip içki çalmışlar. Eşim ve oğlum kendilerini fark etti. Oğlum peşinden koştu. Yakaladıkları yerde kavgaya tutuşmuş. Çocuğumu bıçakladılar. Bizim önce canımıza sonra malımıza kıydılar. Babası 1 hafta önce 'kalbinde sorun var diye hastaneden çıktı. Babasının kalbinin yüzde 15 çalıştığını duyunca babası üzülmesin diye, 'Baba ben senin için kalbimi veririm sen yaşa yeter ki' dedi. Oğlum şimdi öldürüldü. Bunlar bizim canımızı yaktılar başkalarının canını yakmasınlar. En ağır cezayı almasını istiyoruz' diye konuştu.
Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, zanlının suç kaydının olduğu öğrenildi.

Çiftçi isyan etti, satamadığı ürünü traktörle sürdü
Dolandırıcılık şebekesine operasyon
Sosyetenin kalbi yerle bir edildi
İlber Ortaylı'dan acı haber
Erkan Aydın: Mazeret değil, çözüm üretiyoruz
Kadının telefonun gasp eden suç makinasına Bursa'da operasyon
Kavurma yapılan atın sahibi isyan etti
Tırın yükü kaydı, tehlikeli anlar kamerada
Bursa'da 200 koyun alevlerin içinde kaldı
Bursa'nın Yıldırım İlçesi'nde sular kesilecek!
Driftçi maganda cezadan kaçamadı
Cumhuriyet’in sağlık alanındaki başarıları sergiyle anlatıldı
Başkan Erkan Aydın, vatandaşlarla iftar coşkusu yaşadı
Bursaspor Başkanı Enes Çelik'ten TFF büyük tepki
Dikkat: Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi
Gemlik'te Ramazan coşkusu, hep birlikte oruç açtılar
Türkiye’nin en büyük karting pistİ Bursa'da hizmete giriyor
Çocuklar Mehmet Akif Ersoy'u yakından tanıdı
Mustafa Bozbey, Sancak'tan mesaj verdi: Ortak geçmişi hatırlıyoruz
Flyadeal havayolundan Bursa çıkarması
Egzoz patlatan magandaya ceza yağdı
Alkollü hemşire yaşlı kadına çarpıp öldürdü!
Yarış atını kestiler, belediyenin aşevinde kavurma yapıp yedirdiler
Evlerini yıkan CHP'li Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç'a tepki gösterdiler
Gemlik'te üç harfli marketlere baskın! Vatandaşı mağdur ediyorlar
BTSO Başkanı Burkay: Kurumlara bilgi ve dayanışma ruhu hayat verir
Bencil sürücüler dronla tespit edildi
Trabzonspor takım otobüsü taşlanmıştı, 3 polisle ilgili flaş gelişme
Özgür Özel'den Bülent Arınç'a: Bizi hiç yalnız bırakmadı
Doğum izni ve ödemeler ailelerin yüzünü güldürecek
Yükleniyor
