Bursa'da gece ulaşım operasyonu yüz güldürdü
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BursaRay güzergahında otobüs seferlerini haftanın altı günü gece 02.00’a kadar uzatması, BursaRay’ın ise Cumartesi günleri 24 saat kesintisiz hizmet vermeye başlaması Bursalılardan tam not aldı.
Bursa’nın en önemli konularından biri olan ulaşımı rahatlatmak ve konforu arttırmak amacıyla yeni projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımı ve BursaRay hatlarını vatandaşların ihtiyaçlarına göre planlıyor. Geçtiğimiz günlerde ulaşımla ilgili müjdeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, haftanın altı günü Bursaray güzergahına paralel olacak şekilde otobüslerle vatandaşlara destek olacaklarını açıklamıştı. Başkan Bozbey, ayrıca Cumartesi günleri ise BursaRay’ın 24 saat hizmet vereceğini söylemişti.

Geçtiğimiz hafta uygulamaya başlanan hizmetler, Bursalılardan tam not aldı. Buna göre şehir içi otobüsler, Cumartesi hariç her gün Emek, Kestel ve Üniversite istasyonlarından gece 00.15’ten itibaren 30 dakika aralıklarla saat 02.00’a kadar hizmet veriyor. BursaRay ise Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan her gece, 30 dakika aralıklarla sabaha kadar kesintisiz ulaşım sağlıyor.
Kent halkına konforlu ve güvenli seyahat etme imkanı sunan yeni düzenleme, gece vardiyalarında çalışan ve şehir dışından gelen vatandaşlara da büyük kolaylık sağlıyor.
Özellikle yaz aylarında gece seferlerin büyük avantaj sağladığını dile getiren Bursalılar, uygulamayı hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve BURULAŞ’a teşekkür etti.
Bursa'da bir kamyon kaçak sigara ele geçirildi
Bursa'da kadınların hikayeleri konuşuldu
Bursa'da hapis cezaları olan firariler yakalandı
Eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yola saçıldı
Toplum çürüyor! Telefonu elinden alınan kız, evden kaçtı
Minibüs ile otomobil çarpıştı, çok sayıda yaralı var
İyilik yapın ömrünüz bereketlensin
Kurtlar Vadisi'nin yalısı satışa çıktı, fiyatı dudak uçuklattı
Firar eden kazlar, eve döndü
Turizmin çekim merkezi: Yaren leylek ve Adem amca
Araçlarından inip kavga ettiler, bedeli çok ağır oldu
Can Ozan Bursa'daki müzik severleri coşturdu
Bursa'nın turizm mekanında sağlık merkezi yok
Galatasaray'ın yıldızına dev talip
Edebiyatın kalbi Osmangazi'de atıyor
Paramızın alım gücü yok oldu
Büyük hedefler Osmangazi'de buluştu
Bursa'da su sorununu sona erdirecek projede son viraj
Nefesler tutuldu, tek hedef Romanya
Fenomen kadın herkesin gözü önünde köprüden atladı
Zihinsel engelli kızının durumu babayı kahretti!
Bursa'daki fabrikada skandal, kimyasal kazanı temizleyen işçi öldü
Apartmanda tartışma çıktı, silahla vurup katletti
Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde su kesintisi
Dünya Sağlık Örgütü'nden Bursa çıkışı
Bahis ve şikeden içedeydi, Galatasaray'ın genç oyuncusuna tahliye
Zam yağmuru, yemek sektörü zorda!
DEAŞ mensuplarına operasyon
Tophane Meydanı'nda zemin yenilendi
Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da dualarla anıldı! Adalet arayışımız sürüyor
Yükleniyor
