Osmangazi, 5'inci kreşine kavuşuyor

Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçeyi kreşlerle donatmaya devam eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, inşaat çalışması biten ve açılmak için gün sayan Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

EĞİTİM 14.12.2025 15:55:00 0
Osmangazi, 5

Hayırsever iş insanları Osman ve Ali Özelif’in katkıda bulunarak merhum babaları Hamit Özelif adına yaptırılan Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılmak için gün sayıyor. İnşaat bitirilen kreş 600 metre kare alanda 325 metre kare inşaat alanına 2 kat olarak inşa edildi. Depreme dayanıklı olarak inşa edilen kreşte 80 ila 120 arası öğrenci, alanında uzman eğitmenler tarafından eğitim alacak.

Osmangazi İlçesinde yaşayan çocukların eşit hizmet alabilmesi için dünya standartlarında kreşleri ilçeye kazandırmayı sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ni ziyaret etti.

“EĞİTİME KATKIDA BULUNUYORUZ”

Küplüpınar Mahallesi’nde bulunan Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakım Evi inşaatını gezdiklerini ifade eden Başkan Erkan Aydın, “Kreşimiz artık kullanıma hazır çok ufak tefek eksikleri kaldı. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Osmangazi’de yaşayan çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunuyorlar. Osmangazi’de bir kreşimizi daha hayata geçirip hem çocuklara hem de ailelere bir katkı daha sunmaktan son derece mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Hayırseverlerin destekleriyle yaptırılan Hamit Özelif Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Aydın’a, hayırsever iş iş insanı Ali Özelif, Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Mücahit Yıldızhan ve Tolga Kornoşor ile kreşte görev yapacak öğretmenler de eşlik etti.

Yorumlar (0)

Bursa'da bir kamyon kaçak sigara ele geçirildi

Bursa'da kadınların hikayeleri konuşuldu

Bursa'da hapis cezaları olan firariler yakalandı

Eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yola saçıldı

Toplum çürüyor! Telefonu elinden alınan kız, evden kaçtı

Minibüs ile otomobil çarpıştı, çok sayıda yaralı var

İyilik yapın ömrünüz bereketlensin

Kurtlar Vadisi'nin yalısı satışa çıktı, fiyatı dudak uçuklattı

Firar eden kazlar, eve döndü

Turizmin çekim merkezi: Yaren leylek ve Adem amca

Araçlarından inip kavga ettiler, bedeli çok ağır oldu

Can Ozan Bursa'daki müzik severleri coşturdu

Bursa'nın turizm mekanında sağlık merkezi yok

Galatasaray'ın yıldızına dev talip

Edebiyatın kalbi Osmangazi'de atıyor

Paramızın alım gücü yok oldu

Büyük hedefler Osmangazi'de buluştu

Bursa'da su sorununu sona erdirecek projede son viraj

Nefesler tutuldu, tek hedef Romanya

Fenomen kadın herkesin gözü önünde köprüden atladı

Zihinsel engelli kızının durumu babayı kahretti!

Bursa'daki fabrikada skandal, kimyasal kazanı temizleyen işçi öldü

Apartmanda tartışma çıktı, silahla vurup katletti

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde su kesintisi

Dünya Sağlık Örgütü'nden Bursa çıkışı

Bahis ve şikeden içedeydi, Galatasaray'ın genç oyuncusuna tahliye

Zam yağmuru, yemek sektörü zorda!

DEAŞ mensuplarına operasyon

Tophane Meydanı'nda zemin yenilendi

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da dualarla anıldı! Adalet arayışımız sürüyor

Yükleniyor

loading