Başkan Mustafa Bozbey'den çok önemli Bursa çıkışı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,Kestel ilçesindeki iftar programında konuştu. Kimsenin ötekileştirilmediği, geride bırakılmadığı ve herkesin eşit, adil yaşayarak söz sahibi olduğu bir kent inşa ettiklerini söyledi

BURSA 27.02.2026 12:00:00 0
Başkan Mustafa Bozbey

Sofralara bereket, gönüllere huzur getiren Ramazan ayı, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği programlarla 17 ilçede dolu dolu yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan’ın ruhunu hissettirdiği iftar programları, Kestel ilçesiyle devam etti.

Kestel Kapalı Pazar Alanı’ndaki programa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Mustafa Bozbey, iftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederken, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

“DAYANIŞMA VARSA UMUT DA VARDIR”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sabrın, dayanışmanın ve paylaşmanın ayı olan Ramazan’da eşitlik, kardeşlik ve barış gibi duyguları yoğun bir şekilde hissettiklerini söyledi. Ramazan ayının manevi iklimine uygun bir şekilde yaşanması için iftar programları, iftariyelik dağıtımı ve Ramazan sokağı gibi birçok etkinlik düzenlediklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, “Dayanışma varsa umut da vardır. Hiç kimsenin ötekileştirilmediği, hiç kimsenin geride bırakılmadığı herkesin eşit, adil yaşayarak söz sahibi olduğu bir kent inşa ediyoruz. Halkımızla yan yana olmak, düşüncelerini dinlemek ve ortak akılla karar almak bizim yönetim anlayışımızdır” dedi.

Geçim şartlarının zorlaştığı bir dönemden geçtiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Bozbey, “Dar gelirli ailelerin yükünün arttığını da biliyoruz. Bu nedenle sosyal desteklerimizi artırarak sürdürüyoruz. İlgili Bakanlığın belirlediği kriterlere uygun biçimde desteklerimizi sağlıyoruz. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, iftar sofrasında bir araya gelmelerini sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür ederek Ramazan ayının coğrafyaya huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diledi.

İftar yemeğinin ardından Kestel Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ve Kestel Taksi Durağı’nı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, teravih namazının ardından Kestel Merkez Vani Mehmet Camii'nde vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

 

 

 

Yorumlar (0)

AK Parti Bursa Milletvekili Özen annesini toprağa verdi

Bursa'nın o ilçesinde su kesintisi

Kural ihlali yapanları dronla tespit ettiler! Ceza yağdı

Erbakan'ın mezarı başında tarihi buluşma

Yine aynı manzara, dilencilere operasyon

Adem amcanın dostu kayığa kondu

Üreten kadınlara Yıldırım Belediyesi'nden destek

Bursa metrosunda magandaların hareketleri pes dedirtti

Meme kanserinden aynı gün kurtuldular

Suç makinası polise enselendi!

Tornavidalı gaspçı polisten kaçamadı

Başkan Bozbey, 'Bursa Gönüllüleri' ile iftarda buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Aydın, şehit ve gazi aileleriyle buluştu

Başkan Mustafa Bozbey'den çok önemli Bursa çıkışı

Bahis ve POS tefecilerine operasyon! Mal varlıklarına el konuldu

Yoğun kar yağışı nedeniyle iki şehir arasında yollar kapandı

Korkunç kaza, feci şekilde can verdi

Uludağ'daki otel yangınındaki davada flaş karar

Bursa'nın 700 yıllık geçmişini dünya tanıyacak

Bursa'daki konfeksiyoncuların iftar coşkusu

Bombalı eylem hazırlığındaki DHKP-C’lilere operasyon

Süper Lig'de 24. hafta başlıyor

Bursa Nilüfer Lions Kulübü'nden gönülleri kuşatan destek

Osmangazi’de gönülleri buluşturan iftar

Jandarma Uludağ yolunda barikat kurdu

Elektrikli testereyle saldırıp boynunu kesti!

Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ndeki çiftçilere fide ve fidan desteği

Okulda ödev tartışması! Göğsünden defalarca bıçaklandı

BTSO öncülüğünde Endonezya ve Malezya'ya ihracat köprüsü kuruldu

Yıldırım'daki iftar sofraları yüzleri güldürüyor

Yükleniyor