Ahmet Kural, Şinasi Yurtsever'in cenazesinde gözyaşlarını tutamadı!

Mide kanseriyle savaşı sırasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever, Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sonsuzluğa uğurlandı. Oyuncu Ahmet Kural, Yurtsever'in cenazesinde gözyaşlarını tutamadı.

MAGAZİN 15.03.2025 18:47:00 0
Ahmet Kural, Şinasi Yurtsever

Mide kanseri ile mücadele ederken hayatını kaybeden oyuncu Şinasi Yurtsever için Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

Bir süredir mide kanseri ile mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede 51 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Şinasi Yurtsever için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, Ayhan Taş, Zafer Algöz, Kerem Kupacı, Ahmet Kural, Ferit Aktuğ, Bahar Şahin, Onur Buldu, Sadi Celil Cengiz, Selçuk Aydemir, Sarp Apak, Ruhi Sarı, Cem Gelinoğlu, Metin Keçeci, Bora Akkaş, Muharrem Türkseven, Şahin Irmak, Nilperi Şahinkaya, Açelya Akkoyun, Hasibe Eren, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın, Uğur Bilgin, Hakan Meriçliler, Birol Güven gibi pek çok ünlü isim ve Yurtsever'in yakınları ile sevenleri katıldı.


'Bu, ilk yaşadığım bu aileden kayıp'

Törende konuşmak üzere kürsüye gelen oyuncu Ayhan Taş bir süre tabuta bakındıktan sonra, 'Biz bir aileyiz, birbirimizi tanımasak da bir aileyiz. Hep beraberiz. Bu, ilk yaşadığım bu aileden kayıp. Kayıp da diyemiyoruz, canım arkadaşım, arkadaşımız, sevdiğimiz, birlikte mesleğimizi paylaştığımız. İnsanları güldürebilmek, eğlendirebilmek ve onlara moral verebilmek için, kendi yaşamımızı kazanmak için gönülden çalıştık Şinasi ile. Sette her zaman iyi, eğlenceli, keyiflidir. İyi bir ekip arkadaşı, iyi bir arkadaş, iyi bir dost. Biz bir aileyiz, bunu dışarıdaki insanlar biliyor, hiç tanımayanlar ise gelip başınız sağ olsun diyorlar. Onlar biliyor bizim bir aile olduğumuzu. Kardeşim. Uğurlar olsun Şinasi' dedi. Ardından tabutu öperek kürsüden ayrıldı.


Ahmet Kural gözyaşlarına hakim olamadı

Oyuncu Ahmet Kural ise 'Oyunculuk mesleği yapmadan önce 2006 yılında, buralarda bir mekanda karşılaşmıştık kendisiyle. Çok büyük hayranı olduğumu söylemiştim. 2009 yılında Mardin'e dizi çekmeye gittik, orada onu bekliyordum gelsin diye' şeklinde konuştuğu sırada göz yaşlarına hakim olamayıp özür dileyerek kürsüden ayrıldı.

Konuşmaların ardından Yurtsever'in bazı dizi ve filmlerinden kesitler izletildi, törenin sonunda ise omuzlar üstünde tabutu tören alanından çıkarıldı. Yurtsever'in naaşı, Levent Hayrettin Paşa Camii'nde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar (0)

Bursa'da bir kamyon kaçak sigara ele geçirildi

Bursa'da kadınların hikayeleri konuşuldu

Bursa'da hapis cezaları olan firariler yakalandı

Eşek yüklü kamyonet devrildi, hayvanlar yola saçıldı

Toplum çürüyor! Telefonu elinden alınan kız, evden kaçtı

Minibüs ile otomobil çarpıştı, çok sayıda yaralı var

İyilik yapın ömrünüz bereketlensin

Kurtlar Vadisi'nin yalısı satışa çıktı, fiyatı dudak uçuklattı

Firar eden kazlar, eve döndü

Turizmin çekim merkezi: Yaren leylek ve Adem amca

Araçlarından inip kavga ettiler, bedeli çok ağır oldu

Can Ozan Bursa'daki müzik severleri coşturdu

Bursa'nın turizm mekanında sağlık merkezi yok

Galatasaray'ın yıldızına dev talip

Edebiyatın kalbi Osmangazi'de atıyor

Paramızın alım gücü yok oldu

Büyük hedefler Osmangazi'de buluştu

Bursa'da su sorununu sona erdirecek projede son viraj

Nefesler tutuldu, tek hedef Romanya

Fenomen kadın herkesin gözü önünde köprüden atladı

Zihinsel engelli kızının durumu babayı kahretti!

Bursa'daki fabrikada skandal, kimyasal kazanı temizleyen işçi öldü

Apartmanda tartışma çıktı, silahla vurup katletti

Bursa'nın Osmangazi İlçesi'nde su kesintisi

Dünya Sağlık Örgütü'nden Bursa çıkışı

Bahis ve şikeden içedeydi, Galatasaray'ın genç oyuncusuna tahliye

Zam yağmuru, yemek sektörü zorda!

DEAŞ mensuplarına operasyon

Tophane Meydanı'nda zemin yenilendi

Muhsin Yazıcıoğlu Bursa'da dualarla anıldı! Adalet arayışımız sürüyor

Yükleniyor

loading