Adliye çıkışı dehşet saçtı, kalbinden bıçakladı

Kocaeli'de geçen yıl iki arkadaşı birbirine düşüren istismar iddiasının davasında facia yaşandı. Kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü şahsı mahkeme çıkışı gözünü kırpmadan kalbinden bıçaklayarak katletti.

Asayiş 12.03.2026 06:47:00 0
Adliye çıkışı dehşet saçtı, kalbinden bıçakladı

Olay, 31 Temmuz 2025 tarihinde Kabaoğlu Mahallesi Güneş Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yakın arkadaş olan Ahmet Furkan Ö. ile Emrah Çeliksoy arasında akaryakıt istasyonunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emrah Çeliksoy, Ahmet Furkan Ö.'yü bıçaklayarak eve kaçtı. Ahmet Furkan Ö. de yaralı halde araçla Emrah Çeliksoy'un evine gelerek ateş açtı. Açılan ateş sonucu Emrah., A.Ç., Y.E. ve B.G. yaralandı.

 Kaçan Ahmet Furkan Ö., hastaneye giderken diğer yaralılar için de 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, 4 yaralıyı ile müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Olayla ilgili Emrah Çeliksoy tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“ABİ GİBİ GÖRÜYORDUM”

Emrah Çeliksoy hakkında "öldürmeye teşebbüs", Ahmet Furkan Ö. hakkında ise "yaralama" suçundan açılan davanın duruşması Kocaeli 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada tanık olarak dinlenen Sümeyye M. (25), çeşitli iddialarda bulundu. Sümeyye M., "Emrah, eşimin yakın arkadaşıydı. Ahmet ile 2020 yılında nişanlandık, anlaşmazlık yaşadık ve nişanı attık. Bu süreçte Emrah bana Ahmet'i kötüledi. Daha sonra bana gül getirmeye, yakınlık kurmaya başladı. Ben onu abi olarak görüyordum, onun da beni kardeşi olarak gördüğünü sanıyordum" dedi.

ÖFKESİNE HAKİM OLAMADI

Duruşma sona erdikten sonra adliye önüne çıkan taraflar arasında yeniden tartışma başladı. Mahkemede, uğradığını iddia ettiği cinsel istismarı anlatan Sümeyye M., adliye karşısındaki kafeden aldığı bıçakla Emrah Çeliksoy'un üzerine yürüdü. Öfkesine hakim olamayan genç kadın, Çeliksoy'u kalbinden bıçakladı. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Emrah Çeliksoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Sümeyye M. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar (0)

Boğazı geçerken karaya oturdu

Adliye çıkışı dehşet saçtı, kalbinden bıçakladı

Önce dövdüler, sonra bıçaklayıp kaçtılar!

Uluabat'a Yaren'den sonra Nazlı da geldi

Bursa'daki AVM'de şüpheli ölüm! İtildi mi, düştü mü?

Bisikletiyle evine giderken canından oldu

Bursa Büyükşehir'in sosyal destekleri yüzleri güldürüyor

Bursa'da canlı yayında zincirleme kaza!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram ikramiyesi çıkışı

Osmangazi’de öğrencilere afet eğitimi

Bitmek bilmiyor, Bursa'da uyuşturucu baskını

BESAŞ, vatandaşa ramazan pidesi ikram etti

Orhangazi'de iftar coşkusu

Bursa'nın kadın liderleri iftarda buluştu

Erkan Aydın, vatandaşlarla aynı sofrada buluştu

Kurtlanmış sucukları vatandaşa satmışlar! Bursa'da baskın

Mustafa Bozbey, kardeşleriyle Saraybosna'da buluştu, iftar coşkusu yaşadı

Magandalara Bursa polisinden baskın!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dilencilere operasyon

Aşırı hızın sonu, 4 kişi yaralandı

Arkadaşından ayrıldığı için aracını parçaladı!

Bursa'da feci kaza, tırın altına girdi, parçalandı

İletişim Başkanı Duran'dan küresel barış çıkışı

Trabzonspor camiası Orhan Kaynak'a ağlıyor

Akaryakıt fiyatları arttı, Bursa'da taksi tarifesine zam geldi

Akran zorbalığı bitmek bilmiyor, 16 yaşındaki çocuğu bıçakladılar

Bursaspor Başkanı Çelik, Muş'ta saldırıya uğrayan taraftarlarla buluştu

Kadınların eserleri göz kamaştırdı

Kalp krizi geçirmişti! Teknik direktör Fırat toprağa verildi

Cezaevi firarisi polise yakalandı

Yükleniyor

loading