Burdur-Fethiye karayolunda yaşanan korkunç kazada, aşırı hız yaptığı belirtilen bir otomobil kontrolden çıkarak takla atarak karşı şeride geçti. Hava şartlarının da etkisiyle kontrolden çıkan araç, karşı yönden gelen bir otomobilin üzerine düştü. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da paramparça olurken, olay yerinde iki kişi hayatını kaybetti. Diğer araçtaki üç kişi ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Üzücü kaza Burdur-Fethiye Karayolu Kuruçay mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Burdur’dan Fethiye istikametine seyir halinde olan Mehmet Peşen (18) idaresindeki 15 ACL 809 plakalı otomobil, Kuruçay köyü çıkışına geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Refüjü aşan otomobil, taklalar atarak karşı şeritten gelen Ali Ç.(33) idaresindeki 15 DF 105 plakalı  otomobilin üzerine düştü.

Süleyman Soylu'nun kulakları çınlıyor! Kuyu-26'yı duyurdu Süleyman Soylu'nun kulakları çınlıyor! Kuyu-26'yı duyurdu

OTOMOİLDEN DIŞARI FIRLADILAR

Kazada  sürücüsü Mehmet Peşen ve araçta yolcu olarak bulunan Emir Özer(20) araçtan fırlayarak ağır yaralanırken, diğer araç sürücüsü Ali Ç. ve eşi Fatma Ç.(31) ve çocukları Duru Ç.(7) yaralandı. O esnada yolun kenarında bulunan ve kazayı gören İsmail Dinçer hemen araçların yanına gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesinin üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Mehmet Peşen ve Emir Özer’in hayatını kaybettiği belirlenirken itfaiye ekiplerinin çalışmalarıyla araçtan çıkarılan diğer araç sürücüsü Ali Ç., Fatma Ç. ve çocukları Duru Ç. ilk müdahalelerinin ardından ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Editör: Haber Merkezi