Bolu’da sezona hazırlanan Timsah’a Osmangazi Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Karayılan’dan moral ziyareti gerçekleştirdi.

Bursaspor taraftarına büyük destek Bursaspor taraftarına büyük destek

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ve Teknik Direktör Pablo Martin Batalla ile futbolculara başarılar dileyen Karayılan, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın da selamını iletti. Yeşil-Beyazlı takımın 52 Orduspor ile gerçekleştirdiği antrenman maçını izleyen Karayılan, teknik ekibe ve yöneticilere baklava ikram etti.

“ÇOK HEYECANLIYIZ”

Başkan Enes Çelik ile birlikte camiada kenetlenme olduğuna dikkat çeken Osmangazi Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Karayılan,  “Bursaspor bizim kırmızı çizgimiz, Bolu kampında takımın performansı rakipleri kıskandıracak düzeyde olduğunu gördük. Hocamız Pablo Martin Batalla’yla müthiş bir hava yakalandı. Başkan Enes Çelik, futbolcularımızı ve teknik heyeti yalnız bırakmıyor, yanı sıra camianın kenetlenmesi için çok önemli adımlar attı. Bizler de Bursaspor’u ziyaret ederek moral verdik, 52 Orduspor’la yapılan hazırlık maçını izledik. Yeni sezon için çok heyecanlıyız” diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi