Osmangazi Belediyespor’un sporcuları madalyaları topladı. Kütahya’da gerçekleştirilen Marmara Judo Ligi 2. Etap maçlarında 52 kiloda Merve Nisa Yılmaz, 57 kiloda Azime Buğlem Şahin, 38 kiloda Baran Çelik, 42 kiloda Muhammet  Furkan Kaya altın madalya kazanırken, 26 kiloda Ertan Acar, 57 kiloda Ercin Bahar Salcı gümüş. 24 kiloda Ada Canbek, 28 kiloda Beren Çelik, 44 kiloda Aysima Gül Avşar, 30 kiloda Tugay Kerim Öz bronz madalaya kazandılar. 28 kiloda Minan Ceylin Cevrin, 30 kiloda Mustafa Kabalatımardinli, 34 kiloda Burak Gün ve 55 kiloda Affan Saykın dereceye girdiler.

“ALTYAPIYA ÖNEM VERİYORUZ”

Osmangazi Belediyespor Kulüp Başkanı Fatih Karayılan, madalyaları toplayarak büyük bir başarıya imza atan sporcuları ve hocalarını kutladı.  Sporun her dalında yeteneklerin önünü açan adımlar attıklarını söyleyen Başkan Karayılan, “Çocuklarımızı spora alıştırmak zorundayız. Bu anlamda Bursa’da okul taramaları yapıyoruz, beden eğitimi öğretmenlerimizle görüşüyoruz. Altyapı olmazsa olmazımız. Ailelerin başarılarıyla gururlanacağı, ülkemizi ne iyi şekilde temsil edecek şampiyonlar yetiştirmek için didiniyoruz” dedi.

Müsabakalarda Osmangazi Belediyespor, tam 4 birincilik, 2 ikincilik ve 5 üçüncülük elde ederek madalyaları topladı. Başarılı sonuçlar elde eden minik sporcular Türk judosunun geleceği için umut verdi.

Mustafa Bozbey: Kadınlar gülümserse umutlar artar Mustafa Bozbey: Kadınlar gülümserse umutlar artar

Editör: Haber Merkezi