Bir değil tam üç bakan istifa etti; Resmi Gazete'de... Bir değil tam üç bakan istifa etti; Resmi Gazete'de...

Sağlık sisteminde yaşanan sorunların üstesinden gelememesi henüz resmi açıklama gelmese de görevi bıraktığına kesin gözüyle bakılan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başını yedi. Bakan Koca'nın Kızılcahamam Kampı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da müdahil olduğu bir tartışmaya girmesi ise deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu.

3125312321 2Tyf Cover.jpg

31 Mart yerel seçimlerinden AK Parti'nin tarihinde ilk kez ikinci parti olarak çıkması siyasette taşları yerinden oynattı. Her fırsatta mesajı aldıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz hafta teşkilat içerisindeki değişimlere birçok büyükşehirdeki il başkanını değiştirerek başlamıştı. AK Parti'deki değişim sürecinin bir diğer ayağını da bakanlar kurulu oluşturacak. Bu anlamda topun ağzındaki ilk isim ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca...

Dün sabah görevi bıraktığı yönünde haberler çıkan Bakan Koca, konuyla ilgili kendisine ulaşan gazetecilere "Hayatın her hali olabilir, biliyorsunuz. Önemli olan, millete ve devlete hizmet etmek. Her pozisyonda" diyerek iddiaları yalanlamadı. Cuma namazı çıkışı ise konuya ilişkin soruların yöneltildiği Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetindi.

Editör: Haber Merkezi