Bursaspor Başkanı Enes Çelik, bazı kesimlerin “Kesin kapanır” dediği şehrin gözbebeği Bursaspor’u layık olduğu Süper Lig’e taşımaya niyetli. Çelik, transfer tahtasının bir daha kapanmayacağını da açıkladı.

410955

Olay Gazetesi Spor Servisi'ni ziyaretinde açıklamalarda bulunan Enes Çelik, Pablo Martin Batalla ile anlaşma sürecimizde bize sorduğu soru sadece ‘tahtayı açtınız mı?’ oldu. Ne rakam konuştu ne başka bir şey. Biz de tahtayı açmak üzere olduğumuzu, herhangi bir sıkıntı yaşamadığımızı söyledik. Sonra gerisi geldi.  Bursaspor için hedeflerimiz aynı. Bazı noktalarda fikir ayrılıkları elbet olacaktır. Ancak ortak niyet Bursaspor olunca elbet bir yere geliyorsunuz.” dedi.

400 MİLYON HARCADIK

Faruk Çelik'ten Bursaspor'a moral ziyareti Faruk Çelik'ten Bursaspor'a moral ziyareti

Transfer tahtasının yeniden kapanabileceği dedikodularına da sert çıktı: "Transfer tahtası için 400 milyon liranın üzerinde bir rakam harcadık. Herkes bilsin tahtayı kesin olarak açtık. Birilerine ‘sen bize imza ver biz size ödeyeceğiz’ demedik. Konuştuğumuz rakamların çoğunu ödedik. Önümüzdeki 8-9 ayda, bizim dönenimizde ödeyeceğimiz ufak rakamlar kaldı. Kendi dönemimizde bitecek, bir sonraki yönetime kalmayacak. Kalıcı bir şekilde bitirdik. Bizi en çok zorlayan isim Tim Matavz oldu. Yargılama giderleriyle 2 milyon euroyu geçen rakam söz konusuydu. Sadece Matavz’ın parasıyla 4-5 tane 3.Lig kulübü satın alırdınız. Bizi çok zorladı.”

KOMBİNE SATMALIYIZ

Kombineden ümitli olduklarını belirten Çelik, "3.Lig standartlarıyla hiçbir zaman  Bursaspor’un ismi yakışmıyor. Loca, bilet vs. ücretlendirmelerinde 3.Lig takımı gibi değil kendi fiyat politikamız doğrultuda devam edeceğiz. Ciddi bir gelir bekliyoruz. Kombine satışlarımız 10 bini geçti. Kombinelere saldırın diyorum! 15 bin barajının geçilmesi için taraftarımıza ricamız var. Gerek tahta ve gerek olumsuz sürecin mücadelesi sonucu taraftarımıza yakışan da bu rekoru kırmalarıdır.” ifadelerini kullandı. Olay Gazetesi

Editör: Haber Merkezi