Bursaspor Kulübü, 10 numara mevkiinde oynayan Bora Yılmaz’ı transfer etti.
Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Bora Yılmaz ile prensip anlaşmasına varmıştır.”

Bursaspor Kulübü, kaleci Anıl Atağ ile anlaşmaya vardığını kamuoyuna açıkladı.
Bursaspor Kulübü’nden transferle ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Anıl Atağ ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Bursaspor Kulübü, son olarak Karacabey Belediyespor’da forma giyen Berke Özgün’le prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

A W239425 01
Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’da transfer rüzgarı devam ediyor. Uzun zaman sonra transfer tahtasını açan yeşil-beyazlı kulüp, son olarak Karacabey Belediyespor’da forma giyen 22 yaşındaki Berke Özgün'ü kadrosuna kattı. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Berke Özgün ile prensip anlaşmasına varmıştır” denildi.

A W239445 01

Bursaspor, son olarak Karacabey Belediyespor’da forma giyen Yusuf Ziya Gümüş’le prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

A W239469 01
Yeni sezonda TFF 3. Lig’de mücadele edecek olan Bursaspor’da transfer rüzgarı devam ediyor. Uzun zaman sonra transfer tahtasını açan yeşil-beyazlı kulüp, son olarak Karacabey Belediyespor’da forma giyen Yusuf Ziya Gümüş’le anlaşmaya vardığını açıkladı. Bursaspor Kulübü’nden yapılan bildiride şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, profesyonel futbolcu Yusuf Ziya Gümüş ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bursaspor, sezon başlamadan tarih yazıyor Bursaspor, sezon başlamadan tarih yazıyor

A W239477 01

Editör: Haber Merkezi