Eski Bakan Bursaspor'a  sponsor oldu Eski Bakan Bursaspor'a sponsor oldu

Bursaspor, geçen sezon Menemenspor ve Düzcespor'da froma giyen Sedat Cengiz ile prensip anlaşmasına vardı. 

Sedat Cengiz Bursaspor  ile anlaştı. Son 2 sezondur Düzcespor formasını giyen, takım kaptanlığı yapan Sedat Cengiz  doğduğu kentin takımı Bursaspor ile anlaştı. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Menemenspor’a giden tecrübeli futbolcu yeni sezonda da eski takımına karşı forma giyecek. 

Bursaspor Ailesine Hos Geldin Sedat Cengiz 166982Ef075Fda

Yeşil-beyazlı kulüp bu kapsamda Bursa doğumlu oyuncu. Sedat Cengiz'le anlaştı. 31 yaşındaki oyuncu 10 numara ve sağ kanatta görev yapabiliyor. Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon Menemenspor ve Düzcespor formaları ile 2.Lig Kırmızı grupta 23 maçta 7 gol ve 1 asist ile oynadı.

NATO YOLU SAVUNMASI

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki Bursaspor sözleri sonrası büyük eleştirilerin odağı olan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, kendini 'Nato yolu' mazeretiyle savundu. Özdemir, "Konunun detaylı bir şekilde bir sonraki meclis toplantısında ele alınmasını, kurum görüşü alınmadan maddenin meclisten geçirilmesinin sıkıntıya yol açabileceğine dikkat çekmek istedim. Çünkü söz konusu alanın sınırında NATO Boru Hattı yer alıyor. Bu nedenle de konuyla ilgili kurum görüşü alınması için gerekli çalışmanın yapılması gerektiğini ifade ettim. Hukuki bir sorun yaşanmaması adına yaptığım bu açıklama çok farklı yönlere çekilerek bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Altını çizerek ifade etmek istiyorum ki, Bursaspor’a bağlılığım gönülden. Bursasporumuzla ilgili her konuda, her zaman elimden gelen katkıyı koymaya hazır olduğumu da bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi