Tam 30 aydır kapalı olan transfer tahtasını açan Bursasspor bir yandan yeni kadroyu kurarken diğer yandan kulübün efsane ismini teknik patronluğa oturttu. Satışa çıkan çıkan kombinelere olan ilgi şimdiden Türkiye spor kamuoyunda Bursaspor'un icraatları damga vurdu.

Bursaspor, transferde dur durak bilmiyor Bursaspor, transferde dur durak bilmiyor

20240526Aw213094

2. Lig ve 1. Lig’in deneyimli isimlerine yönelen ve savunmaya Mehmet Yiğit ve Furkan Sakı’yı, orta sahaya Yiğitali Bayrak’ı, forvet hattına da Ahmet İlhan Özek, Hamza Gür ve Mustafa Tahir Babaoğlu’nu transfer eden yeşil beyazlı kulüp, şimdiden adını spor kamuoyunda sıklıkla bahsettiriyor. Gerek ttransferler gerekse yeni sezon hazırlıklarını yurt dışında yapmayı planlaması spor kamuoyunda büyük ses getirdi.

666E83B8321B42Ef6A63B70A

Ligin üzerinde bir kadro kurmaktaki kararlığını yaptığı transferlerle gösteren Başkan Enes Çelik ve yönetimi  Bursaspor’u ait olduğu Süper Lig’e döndürecek tüm adımları atıyor. Enes Çelik başkanlığındaki yeni yönetimin ilk bir aylık süreçteki icraatları omzunda şampiyonluk apoleti taşıyan Bursaspor’un yeniden eski günlerine döneceğinin sinyallerini verdi. Transfer tahtasını açan, ‘Yanındayım’ kampanyasıyla 1,5 milyar lira borcu bulunan kulübe hatırı sayılır miktarda nakit girişi sağladı. 

Editör: Haber Merkezi