Osmangazi İlçesi’ndeki su kesintisiyle ilgili olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün açıklaması şu şekilde:
BUSKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler 1. Bölge Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi Emek Adnan Menderes Mahallesi; Turgut Özal Caddesi, 1. Karanfil Cadde arasında kalan bölge ve civarında 03 Şubat 2025 tarihinde (PAZARTESİ) 09:00–19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur” denildi.
Öte yandan BUSKİ, Bursa’nın Gemlik İlçesi’nin Kurşunlu, Gencali ve Kumsaz mahallelerinde su kesintisi yapılacağıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“BUSKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi ve Gencali Mahallesinde (Kumsaz mevkii) ve civarında 01 Şubat 2025 tarihinde (CUMARTESİ) 00:10–23:50 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşların tedbirli olması rica olunur.”