Politics Araştırma’nın sahibi Bursalı Recep Gücen,  geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda evinde geçirdiği beyin kanamasının ardından hastaneye kaldırılmış, yaklaşık 5 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Recep Güven, en son 35 gün önce tedavi gördüğü hastanede normal odaya alınmış, durumu bir anda kritikleşince entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı.

Güven’in eşi Melek Güven, sosyal medya hesabından sürekli bilgi paylaşım Recep Güven’in sağlık durumunu kamuoyuna duyuruyordu.

Melek Güven bu sefer, acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı, eşi Recep Güven’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

Güven'in cenazesi bugün Bursa’nın Osmangazi İlçesi Elmasbahçeler Mahallesi'ndeki Akbaşak Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Baruthane mezarlığında toprağa verilerek,  sonsuzluğun sahibine yolcu edilecek.

RECEP GÜVEN KİMDİR

Bursa’da doğan Recep Güven, yıllarca aktif siyaset yaptı. Refah ve Fazilet Partilerinin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Milli Gençlik Vakfı’da aktif şekilde çalıştı. AK Parti Bursa teşkilatlarında görevlerde bulundu. Kurduğu Politics Araştırma Şirketi’yle yerel ve ulusal seçim anketleri yaptı, kamuoyu ile paylaştığı anketlerin yüzde 99 oranında bildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Güven 55 yaşındaydı.

Araştırmacı Recep Güven toprağa verildi Araştırmacı Recep Güven toprağa verildi

Recep Güven, kurduğu Politics Haber internet sitesinde de köşe yazarlığı yapıyordu. Güven, geçtiğimiz yıl babasını kaybetmişti.

Editör: Haber Merkezi