Galatasaray, Konya'nın başını döndürdü Galatasaray, Konya'nın başını döndürdü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski yöneticisi Hamit Altıntop (42) ile ikiz kardeşi Halil Altıntop'un, milli takımda oynadıkları 2006 yılında, federasyon tarafından yatırılan başarı primlerini, banka hesaplarından boşalttığı iddiasıyla, anılan dönemde TFF’de teknik direktör asistanı olarak çalışan Cemile Aylin Arslan ve annesi S. A. ile kuzeni Hakan Gücün hakkında "nitelikli dolandırıcılık" suçlaması ile dava açılmıştı.

22-4

Halk TV’nin detayları paylaştığı dava dosyasına göre, 2007 yılında işlendiği iddia edilen dolandırıcılık eylemi nedeni ile Cemile Aylin Arslan 4 ay kadar da tutuklu kaldı. Dosyaya göre, Halil Altıntop’un hesabından 120 bin TL, Hamit Altıntop’un hesabında ise 307 bin TL, Cemile Aylin Arslan ile kuzeni Gücün’ün temasa geçtiği 10’a yakın kişinin hesaplarına gönderildi. Para gönderilen kişiler arasında kimi zaman Arslan’ın gittiği kuafördeki çalışanlar da yer aldı.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 35 yıla kadar hapsi istenen Cemile Aylin Arslan, “Hamit Altıntop bana iddaa oynattı” dedi. “Bana gönderilen paralar, İddia oynamam için gönderilen paralardı. Ben de bu paralarla İddia oynadım. Bazen kazandık. Bazen kaybettik” dedi. Arslan, kendisi ile Altıntop’un HTS kayıtları ile mesajlaşmalarına bakılmasını istedi.

Editör: Haber Merkezi