Bursa'da trafiği rahatlatacak istimlak Bursa'da trafiği rahatlatacak istimlak

Yaptığı yerel ve genel seçim araştırmalarıyla tanınan Politics Araştırma Şirketi imtiyaz sahibi 55 yaşındaki Recep Güven, Bursa’da tedavi gördüğü hastanede vefat etmişti. Güven için Osmangazi İlçesi Elmasbahçeler Mahallesi’ndeki Akbaşak Cami’ne ikindi namazının arından cenaze namazı kılındı.

Cenaze merasimine, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, STK temsilcileri, siyasetçiler, mahalleli ve arkadaşları katıldı.

’in tabutu kısa süre ellerde taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Baruthane Mezarlığı’nda toprağa verildi.

RECEP GÜVEN KİMDİR

Bursa’da doğan Recep Güven, yıllarca aktif siyasetin içinde yer aldı.  Refah ve Fazilet Partilerinin çeşitli kademelerinde görev yaptı.  Milli Gençlik Vakfı’da aktif şekilde çalıştı. AK Parti Bursa teşkilatlarında görevlerde bulundu. Kurduğu Politics Araştırma Şirketi’yle yerel ve ulusal seçim anketleri yaptı, kamuoyu ile paylaştığı anketlerin yüzde 99 oranında bildi. Evli ve 1 çocuk babası olan Güven 55 yaşındaydı.

Recep Güven, kurduğu Politics Haber internet sitesinde de köşe yazarlığı yapıyordu. Güven, geçtiğimiz yıl babasını kaybetmişti.

Editör: Bilal Kayaaltı