Menü Bavul Haber
Tarih: 19.10.2023 14:15
Akşener'e Gazeteciler Cemiyeti'nden anında tepki

Akşener'e Gazeteciler Cemiyeti'nden anında tepki

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dünkü grup toplantısı çıkışında eski CHP Milletvekili Sinan Aygün'le görüştüğü iddialarına yönelik sorulan soruya, sinirlenmiş, soruyu soran gazeteciyi azarlayarak,  'Basın mensuplarımızın iznini almadığım için hepinizden özür dilerim. Bundan sonra görüştüğüm her kişi için 'Acaba izin veriyor musunuz?' diye soracağım size. Ne kadar büyük saygısızlık. Gizli görüşme yok' şeklinde ifadeler kullanmıştı.

"BU TAVRA ALIŞMAYACAĞIZ"

Gazeteciler Cemiyeti, sosyal medya hesabından gazeteciye sahip çıktı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren açıklamada, "TBMM'de siyasetçilerin beğenmedikleri sorularla karşılaşması yeni değil. Yeni olan soru soran meslektaşlarımıza yönelik böylesi tavırların iktidar ya da muhalefetten olsun yaygınlaşması. Kınıyoruz! Gazeteciler bu tavra alışmayacak!" denildi.

TBMM'de siyasetçilerin beğenmedikleri sorularla karşılaşması yeni değil. Yeni olan soru soran meslektaşlarımıza yönelik böylesi tavırların iktidar ya da muhalefetten olsun yaygınlaşması. Kınıyoruz! Gazeteciler bu tavra alışmayacak! https://t.co/MyVjZmGn5m

— Gazeteciler Cemiyeti (@Cemiyet1946) October 18, 2023




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —