Erkan Aydın: Bursa incirini dünyaya pazarlayacağız Erkan Aydın: Bursa incirini dünyaya pazarlayacağız

Türkiye Büyük Millet Meclisi yine karıştı. AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, bu seferde TİP Milletvekili Ahmet Şık’a saldırdı, tokat ve yumruk attı, boğazını sıktı.

Kürsüye gelen TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık AK Parti sıralarına bakarak "Sizde hiç utanma yok! Haysiyetiniz yok!" dedi. Bunun üzerine AKP’liler kürsüye yürüdü. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler "Kes sesini" diye seslendi. Şık, kendisine gelen tepkilere '"Sensin şerefsiz!" diye yanıt verdi.

Kürsüden konuşmasına devam eden Şık'ın AK Parti sıralarına bakarak "Hepinizin toplamının bu memlekete Atalay kadar hayrı dokunsa ömür boyu şükür namazı kılacak insanlarsınız. Bu ülkenin en büyük terör örgütü bu sıralarda oturanlardır" ifadelerini kullanmasının ardından Meclis'te yumruk yumruğa kavga çıktı.

Çıkan  tartışmada AK Parti'li Alpay Özalan'ın Ahmet Şık'a yumruk attı. Kavgadan sonra Ahmet Şık'ın yüzünde çizikler oluşurken, DEM Partili Gülistan Koçyiğit kaşı yarıldı. CHP'li Okan Konuralp de yaralandı.

Bu arada, AK Parti'li vekillerin linç girişimine maruz kalan Ahmet Şık'ı yapılanların üzerine, TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ta koşarak kalabalığın arasına girdi.

Editör: Haber Merkezi