Tehlike kapıda, barajlar boşaldı! Tehlike kapıda, barajlar boşaldı!

Hayat pahalılığı ve beraberinde alım gücünün düşmesi dar gelirli sayısını hızla arttırdı. Emekliler, asgari ücretliler ayın sonunu getiremez oldu, iktidarın ekonomi ve tarım politikaları toplumun bütün kesimleri tarafından eleştirilmeye devam ediyor.

“DEDİKLERİ DOĞRU”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, vatandaşın yükselen fiyatlara ve düşük maaşlara yönelik eleştirilerine ilişkin, "Diyorlar ki 'Fiyatlar şöyle.' Doğru söylüyor. Vatandaş sert de söyleyebilir, yumuşak da söyleyebilir. Dediği doğru mu? Doğru." Dedi.

İktidar partisinin önemli ismi Şen "Türkiye Buluşmaları" kapsamında Gümüşhane'de bir otelde düzenlenen programa katıldı. Şen şu ifadeleri kullandı:

“Fiyatlar yüksek ama düşürüyoruz. Doğrultuyoruz hatayı, düzeltiyoruz. Ya da emekli maaşları. Vatandaş doğru söylüyor. Evet, artırdık. Kat olarak 20 sene öncesine göre oranlarsanız yüksek ama bugünkü fiyatların aşağısında, düşük kalıyor. Vatandaş da bunu söylüyor. Doğru söylüyor.

Biraz sert söylüyor. Ne yapalım, o da onun karakteri. Bir şey diyemezsin. Dinleyeceğiz ve çözeceğiz, çözüyoruz. Nitekim araştırmaların sonuçları bende. Vatandaş diyor ki çözüm yine AK Parti. Bırakmıyor AK Parti'yi. Vatandaş AK Parti'yi bırakmazken, seçmen AK Parti'yi bırakmazken AK Parti seçmeni nasıl bırakabilir? Böyle bir hakkı yok.

O yüzden sokaklarda olacağız. Kahvelerde olacağız, iş yerlerinde olacağız. Evleri ziyaret edeceğiz. Parkları ziyaret edeceğiz ve beraber olacağız. Dert hepimizin derdi.Ülke hepimizin ülkesi. Bu bayrak hepimizin bayrağı" şeklinde ifadeler kullandı.

Editör: Haber Merkezi