Türk futbolunun efsane isimlerinden Mustafa Denizli'den flaş bir hamle geldi! Yeşil sahalardan uzak kaldığı dönemde hakkında birçok spekülasyon yapılan Denizli, sonunda merak edilen kararı verdi. Tecrübeli teknik adam, kariyerine yeni bir soluk getirecek sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşayarak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Mustafa Denizli, herkesi ters köşe yaptı. Türk futbolunun efsane isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

2021-2022 sezonunda Altay'da görev alan ve 13 Ocak 2022'de İzmir ekibinden ayrılarak gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden 74 yaşındaki teknik adam Mustafa Denizli, teknik adamlık kariyerine ara verdi. Tecrübeli teknik adam yorumculuğa geri döndü.

"Diyanet'i Allah'a şikayet edeceğim" "Diyanet'i Allah'a şikayet edeceğim"

Yayın hayatına başlayan  HT Spor ekranlarında yorumcu olarak yer alacak. Ciner Medya Grubu'nun yeni spor kanalı HT Spor, Jose Mourinho röportajıyla yayın hayatına başlayacak.

HT Spor Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, 74 yaşındaki teknik direktör Mustafa Denizli'nin yorumcu olarak kanalda yer alacağını açıkladı. Ayan açıklamasında 'Bir numaralı yorumcumuzu söyleyeyim. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden Mustafa Denizli. Büyük takımların maçları sonrasında Mustafa hocayla birlikte olacağız' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi