Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sahne aldı. Konser öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Kırmızıgül, playback yapan meslektaşlarına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

23-1

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; sahne öncesi gazetecilere konuşan Mahsun Kırmızıgül, "Herkesin bayramını kutluyorum. Sahne öncesinde hep heyecanım oluyor. Eski bayramların tadı şimdilerde yok. Şimdi her şey daha farklı."

"Uzun bir süre ara verdikten sonra her sahneye çıkışımda sanki ilk kez çıkıyormuşum gibi hissediyorum. Gösterilen ilgi çok hoşuma gidiyor. Aynı anda her kuşağa hitap etmek çok güzel bir duygu. Harika bir gece olacak," dedi. Mahsun Kırmızıgül, konserlerinde 40 kişilik ekibiyle sahne aldığını belirterek, "Birçok insan gittiği yerlere ekibini götürmüyor. Ben hep onlarla birlikte gidiyorum. Birçok kişi bu yüzden playback yapıyor. "

Müge Anlı'dan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya sert çıkış! Müge Anlı'dan İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya sert çıkış!

"Bizim halka olan saygımız çok fazla. İnsanlar sizi dinlemeye geliyorsa dünyanın neresinde olursa olsun onlara en güzelini sunmak zorundasınız. Eleştirmiyorum ama bu çok yanlış bir şey," ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi